Uusimmat

SkyShowtimen tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat lokakuussa 2023

Kuva: © Universal Pictures

02.10.2023 14:00 Muropaketin toimitus

SkyShowtimessa ei ennakkotietojen mukaan lokakuussa kovin runsaasti uutuuksia julkaista, mutta ihan eioota ei silti kauppailla. Luvassa on esimerkiksi Sylvester Stallonen tosi-tv-sarja The Family Stallone ja kieli poskella tehty nalle-elokuva Cocaine Bear.

Alla SkyShowtimen lokakuun tarjonta uutuuksien osalta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

The Family Stallone
Kausi 1
2. lokakuuta

”Elokuvahistorian legendaarisimpia hahmoja esittänyt kolminkertainen Oscar-ehdokas Sylvester Stallone on valmis päästämään kamerat seuraamaan roolia, jota hän itse pitää elämänsä tärkeimpänä: isänä oloa. Uutuussarjassa Stallone, hänen vaimonsa ja kolme tytärtään päästävät katsojat kurkistamaan Hollywoodin kuuluisimpiin kuuluvan perheen kotiin.”

Fleeting Lies
Kausi 1
9. lokakuuta

”Espanjalainen SkyShowtime-alkuperäissarja Fleeting Lies tulee striimattavaksi marraskuussa. Lucía (Elena Anaya) on kuukauden päässä häistään ja juuri saamassa nimityksen yrityksensä toimitusjohtajaksi, kun samaa ylennystä kärkkyvä Santi (Quim Gutiérrez) pettää hänet. Lucía joutuu syytetyksi teollisuusvakoilusta ja saa välittömästi potkut. Lucían elämä ja tulevaisuus ovat yhtäkkiä vaakalaudalla, ja hänellä on melkoinen pähkinä purtavanaan: miten todistaa syyttömyytensä ja välttää vankeustuomio. Lucia ei kerro totuutta perheelleen, vaan yrittää jatkaa heidän elättämistään erilaisilla laittomilla keinoilla. Valheet ja Lucian elämä muuttuvat jatkuvasti mutkikkaammiksi.”

Special Ops: Lioness
Kausi 1
30. lokakuuta

”Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin luoma Special Ops: Lioness perustuu todelliseen erikoisyksikköön ja seuraa, kuinka rosoinen, mutta intohimoinen nuori merijalkaväen sotilas Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) värvätään Lioness Engagement Team -yksikköön terroristijärjestöön soluttautumista varten. Zoe Saldaña esittää Lioness-ohjelman asemapäällikkö Joeta, jonka tehtävä on kouluttaa, ohjata ja johtaa naispuolisia peiteagenttejaan.”

ELOKUVAT

Spoiler Alert
13. lokakuuta

”The Big Sickin ohjaaja Michael Showalter on sovittanut Michael Ausiellon samannimiset menestysmuistelmat lämpimäksi ja elämänmakuiseksi elokuvaksi, joka seuraa, kuinka Michaelin ja Kitin suhde muuttuu 11 kuukauden aikana toisen heistä saatua parantumattoman syöpädiagnoosin. Kerronnan väleissä nähdään vilauksia pariskunnan tapahtumarikkaasta 14-vuotisesta romanssista. Pääosissa Jim Parsons, Ben Aldridge ja Sally Field.”

Cocaine Bear
24. lokakuuta

”Ohjaaja Elizabeth Banks ja Oscar®-voittajat Phil Lord ja Chris Miller (Spider-Man: Into The Spider-Verse) ovat perustaneet jännittävän elokuvansa tositarinaan vuonna 1985 maahan pudonneesta huumesalakuljettajien lentokoneesta ja sen kokaiinilastista, joka päätyi mustakarhun vatsaan. Yhdysvaltain Georgian metsissä mellastaa valtavan kokaiinimäärän niellyt yli 200-kiloinen petoeläin, joka janoaa lisää huumeita – ja verta.”

Kilpailu | Yli 300 lippua Manaaja: Uskon merkki -ennakkonäytökseen nyt jaossa!