Uusimmat

The Bear saa jatkoa vuonna 2024

07.11.2023 07:00 Muropaketin toimitus
The Bear

Kuva: Disney+

FX-tuotantoa oleva, mutta Suomessa Disney+:ssa julkaistava The Bear saa jatkoa.

The Hollywood Reporterin mukaan The Bearin kolmas tuotantokausi on nyt varma asia. Uutinen on varmasti tervetullut kaikille niille The Bearin faneille, jotka jäivät tuijottamaan ruutua hiljaisina toisen kauden sydämen mössöksi tallaavan päätösjakson jälkeen.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, milloin The Bearin kolmas tuotantokausi käynnistyy, mutta sarjan on luvattu palaavan ruutuun ”vuoden 2024 aikana”.

Kesällä 2022 alkanut The Bear on kerännyt valtavasti kehuja. Rotten Tomatoesissa sen tuoreusasteet ovat peräti 99 ja 92 prosenttia. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi on parhaillaan ehdolla 13 Emmy-palkinnon saajaksi, mukaan lukien paras komediasarja -kategoria.

Christopher Storerin luoman ja Jeremy Allen Whiten tähdittämän The Bearin kuvaus kuuluu Disney+:ssa seuraavasti:

”FX:n komediasarja ruoasta, perhesuhteista, mielettömästä uurastamisesta, kiireellisyyden tunteen kauneudesta ja näiden äkillisistä, petollisista varjopuolista. Ponnistellessaan uudistaakseen sekä perheensä omistaman voileipäravintolan että itsensä nuori keittiömestari Carmy työskentelee vielä koulimattoman keittiötiimin kanssa, jok aajan myötä osoittautuu hänen valituksi perheekseen”.