Uusimmat

Yliluonnollisen suuntaan kumartava kyttätrilleri alkaa maaliskuussa – Tältä näyttää SkyShowtimen Veronika-sarja

Kuva: © SkyShowtime

22.02.2024 10:50 Muropaketin toimitus

Perinteisempää rikostrilleriä yliluonnollisiin elementteihin sekoittava Veronika-sarja kuvattiin Ruotsissa.

SkyShowtime on julkaissut trailerin Veronika-rikostrilleristä ja paljastaa samalla sen ensi-illan. Yliluonnollisia elementtejä tarjoava sarja alkaa suoratoistopalvelussa maaliskuun loppupuolella.

Kahdeksasta jaksosta koostuvan sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan 22. maaliskuuta, jonka jälkeen Veronikan jaksoja tulee saataville viikoittain kaksi kerrallaan.

Ruotsissa kuvattua kyttätrilleriä tähdittävät Alexandra Rapaport (Gåsmamman, Honour) poliisi Veronika Greninä ja Tobias Santelmann (Exit, The Arctic Convoy) hänen miehenään Tomasina. Mukana ovat myös muun Arvin Kananian, Olle Sarri, Isac Calmroth, Per Graffman, Sarah Rhodin, Wilma Lidén ja Eddie Eriksson Dominguez.

Virallinen juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”Tässä sarjassa poliisi Veronika Gren (Alexandra Rapaport), kahden lapsen äiti, kamppailee monimutkaisen perhe-elämänsä ja salaisen lääkeaddiktionsa kanssa. Kun kummallisia asioita alkaa tapahtua ja Veronika näkee kuolleen pojan, hän luulee tulleensa hulluksi. Veronika hyväksyy vastahakoisesti, ettei poika ole illuusio. Pian Veronika löytää itsensä selvittämästä kahden teinitytön murhia, ja tutkimus ulottuu syvemmälle, kuin kukaan kaupungissa haluaa uskoa. Hänen on paljastettava totuus ja löydettävä tapauksien välinen yhteys estääkseen tappajaa iskemästä jälleen. Mutta uskooko häntä kukaan?

Veronika-sarjan ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Katja Juras ja Anna Ströman Lindblom. Ohjaajana toimii Jonas Alexander Arnby.