Uusimmat

Fractal Designiltä moderni Define S -tornikotelo

20.04.2015 16:26 Juha Kokkonen

Define S

Fractal Design on julkistanut tänään uuden Define S -tornikotelon, joka sijoittuu täysin uuteen tuoteperheeseen. Uutuuden suunnittelussa on keskitytty erityisesti hiljaisuuteen, muokattavuuteen ja hyvään yhteensopivuuteen erilaisten jäähdytysratkaisuiden kanssa. Kotelon sisäpinnoissa on käytetty äänenvaimennusmateriaalia ja tuuletinpaikoissa on ModuVent-peitelevyt. Define S:n ulkomitat ovat 233 x 465 x 533 mm (L x K x S) ja paino 8,5 kg.

Sisustan asettelussa Fractal Design on ottanut modernin lähestymistavan ja jättänyt 5,25 tuuman asemapaikat kokonaan pois. Etuosa on yhtä avointa tilaa esimerkiksi nestejäähdytysjärjestelmän tarpeisiin. Oikean kylkipaneelin takaa löytyy kolme pystyasennossa sijaitsevaa 3,5 tuuman levypaikkaa sekä kaksi 2,5 tuuman levypaikkaa. Kotelo on yhteensopiva ATX-, micro-ATX- ja mini-ITX-emolevyjen kanssa. Laajennuskorttipaikkoja on seitsemän ja niihin voi kiinnittää maksimissaan 425 mm pitkän näytönohjaimen. Emolevykelkan takaa löytyy 20-40 mm tilaa sekä tarranauhoja kaapeleita varten.

Define S

Kotelon mukana toimitetaan kaksi esiasennettua 140 mm Dynamic GP-14 -tuuletinta, joiden pyörimisnopeus on 1200 RPM. Tuuletinpaikkoja (120/140 mm) on kaikkiaan yhdeksän kappaletta (kahdeksan ikkunallisessa mallissa) – kolme edessä, yksi takana, kolme katossa ja yksi pohjassa. Vaihtoehtoisesti koteloon voi kiinnittää jopa 360 mm jäähdyttimen eteen ja jopa 420 mm jäähdyttimen kattoon. Kotelosta löytyy lisäksi kiinnityspisteet pumpuille ja nestesäiliöille. Etupaneelin ja pohjan ilmanottoaukoista löytyy irrotettavat pölysuodattimet.

Define S tulee saataville kesäkuussa. Sen suositushinta on 89,99 euroa metallikylkiselle versiolle ja 99,99 euroa ikkunalliselle versiolle. Värivaihtoehtona on ainoastaan musta.

FD Define S -tuotesivu