Uusimmat

Netflixin tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat maaliskuussa 2024

Kuva: © 2022, Netflix Inc.

01.03.2024 07:30 Muropaketin toimitus

Maaliskuussa 2024 Netflixissä julkaistaan muun muassa scifi-sarja 3 Body Problem, Millie Bobby Brownin tähdittämä fantasialeffa Damsel, Adam Sandlerin Spaceman ja Guy Ritchien luoma rikossarja The Gentlemen (kuvassa).

Maaliskuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Aníkúlápó: Rise of the Spectre – 1. maaliskuuta
Hirvittävän kohtalon välttääkseen matkaaja Saro palaa Ojumoon suorittamaan lähes mahdottoman tehtävän ennen kuin aika loppuu.

Fury – 1. maaliskuuta
Nuori nainen haluaa kostaa isänsä kuoleman ja sotkeutuu Pariisissa alamaailman rauhaa valvovan Furyn verkkoon.

Maamla Legal Hai – 1. maaliskuuta
Kaaos ja laki törmäävät Patparganjin käräjäoikeudessa, jonka omalaatuinen henkilökunta yrittää jakaa oikeutta – mutta ilman vastalauseita se ei aina onnistu.

Supersex – 6. maaliskuuta
Tositapahtumiin perustuvassa tarinassa Rocco Siffredi pääsee pakoon arkista aherrusta ja nousee maailman suurimmaksi pornotähdeksi.

The Gentlemen – 7. maaliskuuta
Jalosukuinen Eddie perii sukutilan ja huomaa pian, että se on valtavan kannabisimperiumin toimitila – eikä sen liikkeenharjoittajilla ole aikomustakaan poistua paikalta. Guy Ritchien luoma rikossarja pohjautuu hänen omaan, samannimiseen elokuvaansa vuodelta 2019. Sarjan pääosissa nähdään Theo James, Kaya Scodelario, Vinnie Jones, Joely Richardson, Ray Winstone ja Daniel Ings.

The Signal – 7. maaliskuuta
Läheiset yrittävät kuumeisesti selvittää syytä astronautin katoamiseen, mutta mitä enemmän vastauksia he saavat, sitä suurempaan vaaraan he – ja koko maailma – joutuvat.

Pokémon Horizons: The Series – 7. maaliskuuta
Kaksi nuorta seikkailijaa tutustuu uusiin maihin, paljastaa muinaisia mysteerejä ja kohtaa ennennäkemättömiä pokémoneja – ja poképalloja!

Queen of Tears – 9. maaliskuuta
Tavaratalojen kuningatar ja supermarketien prinssi luovivat aviokriisin aallokossa – kunnes kuin ihmeen kaupalla lempi alkaa taas leiskua.

Aarrekopla (Bandits) – 13. maaliskuuta
Onnistuuko rosvokopla pelastamaan nahkansa nokkeluuden, hyvän tuurin ja improvisoidun suunnitelman avulla?

Chicken Nugget – 15. maaliskuuta
Nainen menee sisälle outoon laitteeseen ja muuttuu kananugetiksi. Hänen isänsä ja ihastuksensa lähtevät kahjoon seikkailuun palauttaakseen hänet ennalleen.

Rautakoura (Iron Reign) – 15. maaliskuuta
Joaquín Manchado hallitsee huumeimperiumiaan rautaisella otteella Barcelonan satamasta käsin, kunnes liike- ja perhe-elämä suistuvat raiteltaan uuden huumelastin myötä.

3 Body Problem – 21. maaliskuuta
Cixin Liun tieteisromaaneihin pohjautuvassa sarjassa viisi nerokasta ystävystä tekee luonnontieteitä mullistavia havaintoja ympäri maailmaa useiden vuosikymmenien aikana ja löytää maailmaa uhkaavan eksistentiaalisen vaaran.

The Believers – 27. maaliskuuta
Kolme nuorta yrittäjää törmää uskonnollisia ihmisiä hyväksikäyttävään bisnestilaisuuteen, jonka avulla he voisivat maksaa kaatuneen startup-firmansa velat.

Ronja Ryövärintytär, osa 1 – 28. maaliskuuta
Lämminsydäminen, uskollinen ja peloton ryöväripäällikön tytär solmii salaisen ystävyyden isänsä maagisessa ja vaarallisessa metsässä. Pohjautuu Astrid Lindgrenin rakastettuun klassikkosatuun.

Tulossa myös:

  • Resident Alien – 1. maaliskuuta
  • CSI, kausia tulossa – 1. maaliskuuta
  • Blood & Water, kausi 4 – 1. maaliskuuta
  • Somebody Feed Phil, kausi 7 – 1. maaliskuuta
  • Hot Wheels Let’s Race – 4. maaliskuuta
  • Blown Away, kausi 4 – 8. maaliskuuta
  • Young Royals, kausi 3 – 11. maaliskuuta alkaen
  • Girls5eva, kausi 3 – 14. maaliskuuta
  • Monk, kausia tulossa – 15. maaliskuuta
  • Forever Queens, kausi 2 – 19. maaliskuuta
  • Physical: 100, kausi 2 – 19. maaliskuuta
  • Buying Beverly Hills, kausi 2 – 22. maaliskuuta
  • Gabby’s Dollhouse, kausi 9 – 25. maaliskuuta
  • Is It Cake?, kausi 3 – 29. maaliskuuta

Maaliskuun uudet elokuvat:

My Name Is Loh Kiwan – 1. maaliskuuta
Pohjois-Koreasta loikannut Loh Kiwan yrittää saada pakolaisaseman Belgiasta, jossa hän kohtaa toivonsa menettäneen masentuneen naisen.

Spaceman – 1. maaliskuuta
Puoli vuotta yksinään matkaa tehnyt astronautti ryhtyy käsittelemään avioliittonsa ongelmia aluksestaan löytämänsä mystisen olennon avulla. Pääosaa esittää Adam Sandler.

Damsel – 8. maaliskuuta
Nuoren neidon avioliitto hurmaavan prinssin kanssa muuttuu raivoisaksi eloonjäämiskamppailuksi, kun hänet annetaan uhrilahjaksi tulta syöksevälle lohikäärmeelle. Pääosaa esittää Millie Bobby Brown.

24 Hours with Gaspar – 14. maaliskuuta
Yksityisetsivä, jolla on vain 24 tuntia elinaikaa, seuraa hämmentäviä johtolankoja selvittääkseen lapsuudenystävänsä katoamisen.

Art of Love – 14. maaliskuuta
Interpolin etsivä saa tietää, että hänen jäljittämänsä taidevaras onkin hänen entinen rakastajansa. Hän kehittää suunnitelman varkaan yllättämiseksi housut kintuissa.

Irish Wish – 15. maaliskuuta
Maddien unelmien mies on menossa naimisiin hänen parhaan ystävänsä kanssa. Hän esittää toivomuksen muinaiselle irlantilaiselle kivelle – ja herää itse miehen tulevana morsiamena. Romanttisen komedian pääosaa esittää Lindsay Lohan.

Shirley – 22. maaliskuuta
Ensimmäisenä mustana naisena USA:n kongressiin valittu Shirley Chisholm uurtaa uraa tavoitellessaan demokraattien presidenttiehdokkuutta vuonna 1972. Pääosaa tositapahtumiin pohjautuvassa draamassa esittää Regina King ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Lance Reddick, Terrence Howard, Lucas Hedges ja André Holland.

Lepää rauhassa (Rest In Peace) – 27. maaliskuuta
Sergion taloudellinen tilanne ja terveys heikkenevät. Kohtalo tarjoaa hänelle tilaisuuden turvata perheensä toimeentulo, mutta hintana on lopullinen katoaminen.

The Beautiful Game – 29. maaliskuuta
Englantilainen jalkapalloseura matkaa Roomaan vuosittaiseen Kodittomien World Cup -otteluun Bill Nighyn ja Micheal Wardin tähdittämässä hyvänmielenelokuvassa.

Pelon palkka (The Wages of Fear) – 29. maaliskuuta
Räjähdys öljylähteellä vaarantaa satojen ihmisten hengen. Huipputiimi värvätään kuljettamaan nitroglyseriinilasti vaarallisen autiomaan halki. Elokuva on uusi versio vuonna 1953 julkaistusta, Henri-Georges Clouzotin ohjaamasta trilleriklassikosta.

Tulossa myös muun muassa nämä:

  • The Ruins – 1. maaliskuuta
  • Retribution – 1. maaliskuuta
  • Löytöretkeilijä Ted ja smaragditaulu – 5. maaliskuuta
  • Kuka olet, Mimmi Lehmä? – 6. maaliskuuta
  • The Monuments Men – 7. maaliskuuta
  • Dear Evan Hansen – 15. maaliskuuta
  • Last Night in Soho – 15. maaliskuuta
  • Murder Mubarak – 15. maaliskuuta
  • The Casagrandes Movie – 22. maaliskuuta
  • No Pressure – 27. maaliskuuta

Maaliskuun uudet dokumentit:

You Are Not Alone: Fighting the Wolf Pack – 1. maaliskuuta
Todistajanlausuntoja hyödyntävässä dokumentissa perehdytään San Fermínin festivaalissa 2016 tapahtuneeseen joukkoraiskaukseen, joka nostatti mielenosoituksia maailmalla.

The Program: Cons, Cults and Kidnapping – 6. maaliskuuta
Nainen kärsii kurinpidollisen koulukodin aiheuttamasta traumasta vielä vuosia myöhemmin ja paljastaa nyt ongelmanuoria hyväksikäyttävän alan korruption.

Mysteerisukellusvene Ara San Juan – 7. maaliskuuta
Tutkiva dokumenttisarja vuonna 2017 maailmaa järkyttäneestä sotilassukellusveneen traagisesta katoamisesta sisältää asiantuntijoiden ja sukulaisten haastatteluja.

Käännekohta: Atomipommi ja kylmä sota (Turning Point: The Bomb and the Cold War) – 12. maaliskuuta
Kattavassa dokumenttisarjassa perehdytään kylmään sotaan ja sen jälkipyykkiin tosielämän kokemusten ja eri maita edustavien avainhenkilöiden kertomusten kautta.

Outreaun oikeusfiasko (The Outreau Case: A French Nightmare) – 15. maaliskuuta
Dokumenttisarja kertoo lasten hyväksikäyttötapauksesta ja juridisesta katastrofista, joka on yksi Ranskan historian pahimpia skandaaleja.

Young Royals Forever – 18. maaliskuuta
Spesiaali näyttää, miten Young Royals herätti Wilhelmin ja Simonin koskettavan tarinan eloon. Tarjolla kulissien takaista materiaalia roolituksesta aina viimeiseen kohtaukseen.

Testament: The Story of Moses – 27. maaliskuuta
Draamadokumentti kertoo Mooseksen elämästä prinssinä ja profeettana teologien ja historioitsijoiden silmin.

Tulossa myös:

  • Full Swing, kausi 2 – 6. maaliskuuta

Maaliskuun uudet komedia- ja muut spesiaalit:

  • The Netflix Slam – 3. maaliskuuta
  • Hannah Gadsby’s Gender Agenda – 5. maaliskuuta
  • Steve Treviño: Simple Man – 12. maaliskuuta
  • Red Ollero: Mabuhay Is A Lie – 14. maaliskuuta
  • Brian Simpson: Live from the Mothership – 19. maaliskuuta
  • Dave Attell: Hot Cross Buns – 26. maaliskuuta

​​Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.