Uusimmat

OnePlus antaa 12- ja OnePlus Open -puhelimien omistajille mahdollisuuden keulia – saavat ensimmäisten joukossa Android 15 Beta -testiversion

Kuva: OnePlus

16.05.2024 09:45 Muropaketin toimitus

OnePlus kertoi OnePlus 12 ja OnePlus Open -puhelimien saavan ensimmäisten joukossa Googlen uuden Android 15 Beta 1 -testiversion.

Kehittäjät ja testiversiosta kiinnostuneet käyttäjät voivat nyt kokeilla uusia ominaisuuksia ja ohjelmointirajapintoja OnePlus-laitteiden OxygenOS-kehittäjäversiossa, joka on rakennettu Android 15 Beta 1:n pohjalle.

Android 15 -käyttöjärjestelmässä on asetettu etusijalle kameran ja median käyttökokemus, parantaen myös yhteyksiä ja tarjoamalla uusia ohjelmointirajapintoja sovelluskehittäjille. Käyttöjärjestelmä tarjoaa muun muassa Low Light Boost -ominaisuuden pimeäkuvaamiseen sekä uusia laajennuksia, kuten sovellusten sisäiset kameraohjaimet. Lisäksi alustaa päivitetään antamaan sovelluksille pääsy useampiin viestintäkeinoihin, mahdollistaen muun muassa sujuvamman NFC-kokemuksen.

Android 15 Beta 1 tulee ensin saataville OnePlus 12:een sekä taittuvanäyttöiseen OnePlus Openiin. Kehittäjät voivat lukea lisätietoja ja kokeilla Android 15 Beta 1:n pohjalle rakennettua OxygenOS-versiota tämän linkin kautta. Kuten aina, on betaversioon käyttöjärjestelmästä syytä suhtautua huomattavalla varovaisuudella.