Uusimmat

Brad Pittin pitkään odotetusta F1-leffasta julkaistiin vihdoinkin traileri – Ohjaaja tuttu Top Gun: Maverickista

Kuva: © Apple TV+

08.07.2024 07:59 Muropaketin toimitus

F1-kaahailuleffa nähdään vasta ensi vuoden kesäkuussa.

Warner Bros. ja Apple Studios ovat julkaisseet ensimmäisen teaser-trailerin F1-elokuvasta, jonka pääosassa nähdään Brad Pitt. Leffan ohjaajana toimii muun muassa Top Gun: Maverickista tuttu Joseph Kosinski ja käsikirjoituksesta vastaa Ehren Kruger, joka oli myös yksi Top Gun -jatko-osan käsikirjoittajista.

Mukana ovat myös muun muassa Damson Idris, Kerry Condon, Tobias Menzies, Lewis Hamilton, Javier Bardem ja Sarah Niles. Leffassa nähdään myös useita muita oikeita formulatähtiä ja heidän tiimiensä jäseniä.

Pitt esittää elokuvassa jo eläkkeelle jäänyttä kuskia nimeltään Sonny Hayes, joka palaa kisailemaan yhdessä tuoreen tulokkaan ja lajin parhaimmiston kanssa.

F1 tulee teatterilevitykseen vasta ensi vuoden kesäkuussa. Yhdysvaltojen ensi-ilta on 27.6.2025. ja muualla maailmassa leffa nähdään jo pari päivää aiemmin 25.6.2025.

Aiemmin leffan kerrottin pyörivän ainakin Yhdysvalloissa teattereissa IMAX-formaatissa vain kahden viikon ajan, jonka jälkeen sen oli tarkoitus tulla tarjolle Apple TV+:aan. Nyt Apple kertoo F1:n saapuvan palveluun ”myöhempänä ajankohtana”, eli elokuva saa Warner Bros. studion toimesta kunnon teatterilevityksen.