Uusimmat

OnePlussan ykköstabletti päivittyi – Pad 2:ssa on tehokas mobiilipiiri, tarkka näyttö ja kuusi kaiutinta

Kuva: OnePlus

16.07.2024 17:01 Muropaketin toimitus

OnePlus julkisti OnePlus Pad 2 -tabletin Euroopan, Pohjois-Amerikan ja Intian markkinoille. Tabletissa on Snapdragon 8 Gen 3 -mobiilialusta, 12,1 tuuman 3K-näyttö ja kuusi stereokaiutinta. Lisävarusteena on saatavissa myös OnePlus Stylo 2 -kynä ja OnePlus Smart Keyboard -näppäimistö työskentelyn helpottamiseen.

OnePlus Pad 2 on varustettu 12,1 tuuman 3K-näytöllä, jossa on 7:5-kuvasuhde, 900 nitin huippukirkkaus, 3 000 x 2 120 pikselin tarkkuus (303 PPI) sekä Dolby Vision-tuki. OnePlus Pad 2: näyttö säätää virkistystaajuutta dynaamisesti 30 ja 144 hertsin välillä sisällön mukaan.

OnePlus Pad 2 tarjoaa myös tilaääntä kuuden kaiuttimen avulla. Lisäksi OnePlus Pad 2:n ääniominaisuuksiin kuuluu Hi-Res-sertifikaatti.

OnePlus Pad 2:lla jakamalla internetyhteyden puhelimesta pystyy synkronoimaan mediaa laitteiden välillä. App Relay mahdollistaa saman sovelluksen käytön kahdella eri laitteella. OnePlus on tuonut tablettiin myös Open Canvas -ominaisuuden OnePlus Openista. Open Canvas tukee jopa kolmea sovellusta samanaikaisesti jaetulla näytöllä.

OnePlus Pad 2:een on myös tulossa joukko tekoälyominaisuuksia hieman myöhemmin tänä vuonna ohjelmistopäivityksen myötä. AI Toolboxissa tulee olemaan ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat esimerkiksi muuntaa tallennetun äänen tekstiksi ja luoda yhteenvetoja Recording Summaryn avulla. AI Eraser 2.0 toimii tabletilla kuvien käsittelyyn, jonka avulla voi poistaa valokuvista ei-toivotut objektit. Smart Cutout 2.0 pystyy tunnistamaan jopa kolme kohdetta tai aiheryhmää kuvista, mikä tekee kuvasisällön leikkaamisesta, kopioimisesta ja jakamisesta helpompaa.

OnePlus Pad 2:ssa on 9510 milliampeeritunnin akku, joka tarjoaa jopa 43 päivän valmiusajan. 67 watin Supervooc-pikalatauksella akku on ladattavissa täyteen vain 81 minuutissa.

Tabletti on vain 6,49 millimetriä paksu ja painoa metallirunkoisella tabletilla on 584 grammaa.

Kuva: OnePlus

OnePlus esittelee OnePlus Pad 2:n rinnalla kaksi lisävarustetta: OnePlus Stylo 2 -kynän ja OnePlus Smart Keyboard -näppäimistön. OnePlus Stylo 2 tarjoaa aidon kynän kärjen tuntumaa lineaarimoottorin avulla. Paineherkkyyden ansiosta kynä tarjoaa valmistajan mukaan myös  todentuntuisen kirjoitus- ja piirtämistuntuman. OnePlus Smart Keyboard -näppäimistö yli kaksinkertaistaa aiemman kosketuslevyn koon tarjoamalla nyt 8640 neliömillimetrin kosketusherkän alueen. Magneettikiinnityksen ansiosta se tarjoaa myös säädettävät kallistuskulmat 110 ja 165 asteen välillä.

OnePlus Pad 2 -tabletin ja varusteiden suositushinnat ovat seuraavat:

  • OnePlus Pad 2 (Harmaa, 12 Gt +256 Gt): 549 euroa
  • The OnePlus Stylo 2 -kynä: 99 euroa
  • The OnePlus Pad 2 -näppäimistö: 149 euroa
  • The OnePlus Pad 2 -kotelo: 59 euroa.

OnePlus Pad 2 ja sen lisätarvikkeet tulevat heti ennakkotilattaviksi ja ovat saatavilla Suomessa 1. elokuuta.