Uusimmat

Christopher Reeven poika on mukana James Gunnin Supermanissa: “Olin kuvauksissa hermostuneempi kuin koskaan”

Kuva elokuvasta Superman (1978) © Warner Bros. Entertainment Inc.

19.07.2024 13:30 Muropaketin toimitus

Christopher Reeven poika Will Reeve seuraa isänsä jalanjäljissä Supermanin maailmaan.

James Gunnin ohjaama ja David Corenswetin tähdittämä Superman-elokuva julkaistaan elokuvateattereissa näillä näkymin kesällä 2025. Elokuvassa vierailee cameo-roolissa myös edesmenneen Superman-tähden, Christopher Reeven poika Will Reeve.

“Tunnen elokuvan tekijät, he ovat olleet minulle ja perheelleni hyvin ystävällisiä, joten kun minulla oli vapaapäivä, menin ja tein sen”, Reeve kertoo.

Deadlinen uutisen mukaan Reeve esittää elokuvassa tv-reportteria, mikä kuulostaisi osuvalta sillä Reeve toimii oikeassakin elämässä ABC:n uutisreportterina. Kaikki tarkempi tieto on kuitenkin vielä salaisuus.

“En oikein tiedä, mitä minun on lupa kertoa. Se oli todella mahtava kokemus, he olivat superystävällisiä ja kaikki oli nopeaa ja helppoa. Olin itse asiassa hermostuneempi kuin koskaan, mitä olen normaalissa tv-työssäni, koska ympärilläni oli niin paljon ihmisiä ja minun piti muistaa vuorosanani ulkoa, mutta silti”, Reeve fiilistelee.

Gunn on kertonut Supermanin kuvausten olevan loppusuoralla. Nimiroolia esittävän Corenswetin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Rachel Brosnahan, Nicholas Hoult, María Gabriela de Faría, Skyler Gisondo, Sara Sampaio, Sean Gunn, Edi Gathegi, Anthony Carrigan, Isabel Merced ja Nathan Fillion.

Elokuvan ensi-ilta on 11. heinäkuuta 2025.

Superman (2025) / David Corenswet (First look social media)

Kuva: DC