Uusimmat

Mainio What We Do in the Shadows päättyy – Kuudes kausi nähdään lokakuussa

Kuva: © HBO Max

25.07.2024 10:50 Muropaketin toimitus

What We Do in the Shadows -vampyyrisekoilu päättyy kuuden kauden jälkeen.

Yhdysvaltalainen Hulu-suoratoistopalvelu ja FX-kanava ovat julkaisseet What We Do in the Shadows -vampyyrikomedian kuudennen ja samalla viimeisen kauden julisteen, joka paljastaa sarjan uusia jaksoja olevan luvassa lokakuussa.

Viimeisen 11 jaksosta koostuvan kauden kolme ensimmäistä jaksoa nähdään 21. lokakuuta. Suomessa ja muualla maailmassa kuudes kausi nähdään tuoreeltaan Disney+:ssa.

Viimeisellä kaudella oletettavasti selviää, mitä tapahtuu Harvey Guillénin esittämälle Guillermolle. Mukana jatkavat tietenkin myös Nandor (Kayvan Novak), Laszlo (Matt Berry), Nadja (Natasia Demetriou) ja Colin Robinson (Mark Proksch).

What We Do in the Shadows sai viime viikolla yhteensä kahdeksan Emmy-ehdokkuutta. Esimakua viimeisestä kaudesta on luvassa San Diegon Comic-Con-tapahtumassa, jossa järjestetään tänään sarjaan liittyvä keskustelupaneeli, johon osallistuvat tekijät ja näyttelijät.

Suomessa What We Do in the Shadowsia esitti aiemmin HBO Max. Kaikki tähän mennessä julkaistut kaudet eli 1-5 ovat edelleen katsottavissa suoratoistossa Maxista ja ne löytyvät myös Disney+:sta.

What We Do in the Shadows

Kuva: © FX / Hulu