Uusimmat

Marvel osui napakymppiin – Deadpool & Wolverine ylitti jo 438 miljoonan dollarin lipunmyynnin

Kuva: © 2024 Marvel

29.07.2024 07:00 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin vuoden ainoa elokuva on osoittautunut vielä odotettuakin isommaksi hitiksi.

The Hollywood Reporterin mukaan Shawn Levyn ohjaama Deadpool & Wolverine keräsi ensi-iltaviikonloppunaan Yhdysvaltain markkinoilta peräti 205 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Se on kaikkien aikojen kahdeksanneksi kovin avaus, ja R-ikärajan elokuvien uusi ennätys.

Kolmannelle Deadpool-elokuvalle povattiin etukäteen USA:sta 160-175 miljoonan dollarin avausta, joten tulos oli selvästi odotettua parempi.

Muualta maailmasta Deadpool & Wolverine keräsi ensimmäisinä päivinään 233,3 miljoonaa dollaria, joten sunnuntain jälkeen elokuvalla on kasassa maailmanlaajuisesti jo 438,8 miljoonaa dollaria.

Vuoden 2016 Deadpool keräsi elokuvateattereista yhteensä 782,8 miljoonan dollarin lipunmyynnin, ja vuoden 2018 Deadpool 2 ylsi sekin 785,8 miljoonaan dollariin. Härkäisestä avauksesta päätellen Deadpool & Wolverinesta voi hyvinkin tulla elokuvasarjan ensimmäinen osa, joka ylittää miljardin dollarin rajan.

Deadpool & Wolverine julkaistaan ennen pitkää Disney+:ssa, mutta siihen menee vielä useita kuukausia. Tarkkaa päivää ei ole vielä vahvistettu.

Arvostelu | Deadpool & Wolverine on heittämällä viime vuosien paras Marvel-elokuva