Uusimmat

Frendit-tähti sai potkut Frasierista ennen kuin sarja edes alkoi: “Kysyin mitä voin oikein tehdä?”

Kuva: © Warner Bros.

31.07.2024 17:00 Muropaketin toimitus

Frendit-tähti Lisa Kurdow olisi voinut esittää keskeistä roolia Frasier-sarjassa.

Frendit-sarjan tähti Lisa Kudrow vieraili Smartless-podcastissa Sean Hayesin, Jason Batemanin ja Will Arnettin vieraana, ja muisteli haastattelussa uransa alkuaikoja.

Kudrow paljastaa saaneensa Frasier-sarjasta Roz Doylen roolin, mutta saaneensa roolista potkut ennen kuin sarja ehti edes alkaa. Roolia esitti 11 tuotantokauden ajan Kudrow’n sijaan Peri Gilpin.

“En koskaan kuvannut sitä. Sain potkut Frasierista”, Kudrow kertoo. Hän paljastaa tilanteen tuntuneen hänestä “musertavalta”, kun sarjan ohjaaja James Burrows sanoi pilottijakson harjoituksissa, ettei homma oikein toimi.

“Yritin kysyä, että mitä oikein voin tehdä. Mutta luulen, että he olivat tehneet roolituksessa virheen, koska menin kanavalle tuolloin Peri Gilpinin kanssa. Luulen, että he vain korjasivat virheensä. Koska Perin olisi alun pitäenkin olla Roz.”

Myöhemmin Kudrow päätyi kuitenkin työskentelemään yhdessä Burrowsin kanssa, joka ohjasi myös Frendit-sarjaa. Kudrow tosin paljastaa saaneensa myöhemmin tietää, että hän oli Frendit-tähdistä ainoa, joka joutui koe-esiintymään Burrowsille.