Uusimmat

HBO:n hittisarjan tekijät koettivat saada James Gandolfinin raitistumaan: “V-tut tästä, antakaa potkut vaan”

Kuva: © HBO

10.09.2024 08:30 Muropaketin toimitus

James Gandolfini ei suostunut katkaisuhoitoon.

Edesmennyt näyttelijä James Gandolfini tiesi, ettei The Sopranos -sarjaa olisi ollut olemassa ilman häntä, joten hän viittasi useamman kerran kintaalla läheistensä yrityksiiin saada hänet raitistumaan.

Asiaa muistelee uudessa Wise Guy: David Chase and The Sopranos -dokumenttisarjassa muun muassa HBO:n entinen toimitusjohtaja Chris Albrecht, joka kertoo heidän järjestäneen Gandofinille intervention.

”Järjestimmme sen minun kotonani New Yorkissa, tarkoituksena saada hänet vieroitushoitoon. Välillämme oli ollut tuolloin paljon kitkaa, ja syyksi sanoin, että haluan puhua asiat selväksi hänen kanssaan. ”

Paikalla oli muun muassa Gandolfinin sisko ja useita Sopranos-sarjan näyttelijäkollegoita. Gandolfini tajusi heti mistä on kyse.

”Hän käveli sisään, näki meidät kaikki istumassa siellä ja sanoi vain ’vitut tästä, antakaa potkut vaan!’ ja käveli ulos.”

The Sopranosin luojan David Chasen mieleen sukeltavan Wise Guy: David Chase and The Sopranos -dokumentin kaksi jaksoa löytyy nyt Max-palvelusta, kuten myös The Sopranos -sarjan kaikki kaudet.