Uusimmat

The Apprentice -traileri esittelee syksyn kohuelokuvan, jonka julkaisun Donald Trump koetti estää

Kuva: © Pief Weyman / Nordisk Film

11.09.2024 07:52 Muropaketin toimitus

Donald Trumpista kertova The Apprentice saa ensi-iltansa lokakuussa.

The Apprentice -elokuvasta on julkaistu traileri. Elokuva kertoo nuoresta Donald Trumpista, jonka jakelun entinen presidentti yritti kieltää Yhdysvalloissa.

1970 -ja 1980-luvuille sijoittuvassa elokuvassa Trumpia esittää Sebastian Stan, Jeremy Strong nähdään Roy Cohnin roolissa ja Maria Bakalova näyttelee Ivana Trumpia.

Elokuvan on ohjannut Ali Abbasi, joka on tuttu muun muassa vuoden 2018 Raja-peikkoleffasta, jossa Eero Milonoff näytteli toisen pääosan.

Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa maailmanensi-iltansa saaneessa elokuvassa nähdään muun muassa kuinka Trump raiskaa väkivaltaisesti ex-vaimonsa Ivanan, väärinkäyttää amfetamiinilääkkeitä laihduttaakseen ja käy niin kauneusleikkauksessa kuin rasvaimussa.

The Apprenticen virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Oppipojasta tulee mestari, kun nuori Donald Trump nousee maineeseen ja rikkauksiin New Yorkin kiinteistöbisneksessä pahamaineisen asianajajan Roy Cohnin avustuksella.

Donald J. Trump on päättänyt nousta vaikutusvaltaisen isänsä varjosta ja tehdä itselleen nimeä Manhattanin kiinteistöalalla. Eletään 1970-luvun New Yorkissa. Trump on uransa alkutaipaleella, kun hän kohtaa Roy Cohnin, vaikutusvaltaisen asianajajan, josta tulee yksi hänen elämäänsä määrittävimmistä ihmisistä. Nuoressa Donaldissa lupauksia näkevä Cohn – joka varmisti Julius ja Ethel Rosenbergin vakoilutuomion sekä osallistui kommunistiepäilyjen tutkimuksiin senaattori Joseph McCarthyn rinnalla – opettaa uudelle oppipojalleen, miten kerätä vaurautta ja valtaa petoksen, pelottelun ja median manipuloinnin avulla. Loppu on historiaa.”

The Apprentice saa ensi-iltansa myös Suomessa 11. lokakuuta.

 The Apprentice

Kuva: © Nordisk Film

Muropaketin uusimmat