Uusimmat

Ainakin 250 miljoonaa dollaria maksanut jättielokuva tulee Suomeen marraskuussa yli 20 vuotta liian myöhään

24.09.2024 08:39 Muropaketin toimitus
Gladiator 2

Kuva: © Paramount Pictures

Eri arvioiden mukaan Gladiator 2:n tekemiseen on kulunut jopa 250-310 miljoonaa dollaria. Se näkyy uudesta trailerista hyvin.

Gladiator 2:ssa jatkaa eeppistä saagaa vallasta, juonittelusta ja kostosta antiikin Roomassa, kertoo maahantuojan kuvaus.

”Vuosia sen jälkeen, kun Lucius (Paul Mescal) todisti arvostetun gladiaattorisankari Maximuksen kuoleman setänsä takia, hän joutuu itse astumaan Colosseumille. Luciuksen omat kotiseudut on valloitettu, kun kaksi tyrannimaista keisaria hallitsee nyt Roomaa rautaisella otteellaan. Koska Rooman imperiumin tulevaisuus on uhattuna, Luciuksen pitää ammentaa kokemistaan vääryyksistä voimaa ja palauttaa Rooma takaisin kansalleen.”

Vaikka elokuva on selvästi toteutettu teknisesti taitavasti, tuntuu Gladiator 2 vielä uuden trailerinsakin jälkeen väkisin väännetyltä jatkolta vuoden 2000 klassikolle. Paluu taisteluareenoille tuntuu täysin tarpeettomalta etenkin nyt, kun alkuperäisestä on vierähtänyt jo niin pitkä aika, eikä Paul Mescalilta ole toimintaroolissaan likimainkaan samaa karismaa kuin Russell Crowella…

Toivoa toki sopii, että ennakkoluulot osoittautuvat vääriksi ja 15, marraskuuta on luvassa kunnon mäiskettä isolla rahalla toteutettuna.