Uusimmat

Sony ja Fnatic yhteistyössä – tuloksena näyttävä ja korkeisiin hertseihin yltävä Inzone M10S -OLED-pelinäyttö

Kuva: Sony

24.09.2024 19:00 Muropaketin toimitus

Sony on tänään laajentanut Inzone-tuotevalikoimaansa 27-tuumaisella Inzone M10S -OLED-pelinäytöllä. Sen ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi 480 hertsin virkistystaajuus ja 0,03 millisekunnin vasteaika. Fnaticin kanssa kehitetty Inzone M10S on suunniteltu täyttämään turnaustason vaatimukset. Näytössä on myös e-urheilupelaamiseen optimoitu uusi 24,5 tuuman pelitila ja FPS Pro -kuvatila.

Inzone M10S -näytössä on valmistajan tiedotteen mukaan nopea, jopa 480 hertsin virkistystaajuus ja 0,03 millisekunnin vasteaika. Näytön perustarkkuus on 1440p. Näytössä on on myös 24,5 tuuman pelitila, joka näyttää pelit 1:1-tarkkuudella (1332p) ja 480 hertsin virkistystaajuudella. Pelaajat voivat valita myös pienempiä resoluutioita, kuten 1080p, mikä sopii esports-peleihin ja pelaajille, jotka ovat tottuneet 24,5 tuuman 1080p-näyttöihin. Näytön voi keskittää tai tasata alareunaan.

Kuva: Sony

Lisäksi tarjolla on kaksi uutta FPS-pelitilaa. Näistä FPS Pro+ on hienosäädetty yhteistyössä Fnaticin Valorant-joukkueen kanssa ja se maksimoi suorituskyvyn taistelussa optimoimalla kuvan selkeyttä hyödyntäen OLED-tekniikan nopeaa vasteaikaa ja kontrastia. FPS Pro -tila jäljittelee TN-paneelilla varustettujen LCD-näyttöjen kuvaominaisuuksia, joita käytetään tyypillisesti ammattilaisturnauksissa. Näyttö on Nvidia G-SYNC -yhteensopiva.

Kuva: Sony

Näytön jalustan halkaisija on vain 159 millimetriä. Tämä yhdessä litteän,  neljä millimetriä paksun pohjan kanssa maksimoi pöytätilan erilaisille näppäimistö- ja hiirikokoonpanoille. Inzone M10S -näytön avulla pelaajat voivat sijoittaa kulmikkaan näppäimistön ja suuren pelihiirimaton näytön ympärille tai jopa sen alle.

Näytön Laaja väriskaala kattaa jopa 98,5 prosenttia DCI-P3-väriavaruudesta. Micro Lens Array+ -tekniikan ansiosta saavutetaan 1300 nitin huippukirkkaus, ja käytössä on myös DisplayHDR True Black 400 -ominaisuus. Liitäntävarustukseen kuuluun niin DisplayPort 2.1 kuin HDMI 2.1.

Sony Inzone M10S -pelinäytön myynti alkaa lokakuussa suositushintaan 1200 euroa.

Kuva: Sony

Sony on myös julkistanut päivitetyn Inzone M9 4K-pelinäytön, joka nimensä mukaisesti toimii 4K-tarkkuudella. Se sisältää Sonyn Bravia-televisiomallistosta tutun FALD-taustavalotekniikan. Tämä malli yltää 160 hertsin virkistystaajuuteen, 750 nitin huippukirkkauteen ja yhden millisekunnin vasteaikaan.

Sony Inzone M9 II -pelinäytön myynti alkaa lokakuussa suositushintaan 1500 euroa.

Muropaketin uusimmat