Uusimmat

Logitechin valikoimaan uudenlainen lisälaite – MX Creative Console koostuu kahdesta osasta

Kuva: Logitech

25.09.2024 10:33 Muropaketin toimitus

Logitech pyrkii helpottamaan tietokoneella tehtäviä töitä ja harrastuksia uudenlaisella hallintalaitteella. Kaksiosaista MX Creative Consolea voikin käyttää monin tavoin.

Logitech MX Creative Consolen kerrotaan olevan uudenlainen tietokoneen oheislaite, jota voidaan hyödyntää tietokoneen parissa eri tavoin. Kaksiosaisena lisälaitteena hallintakonsoli soveltuu erityisen hyvin luovaan työskentelyyn, kuten graafiseen työhön, sisällöntuotantoon, videotuotantoihin ja striimaukseen. Laite koostuu pyörövalitsimesta ja painikeosiosta.

Kuva: Logitech

Painikeosiossa on yhdeksän värikästä ja vapaasti räätälöitävää LCD-painiketta. Niiden kirkkaus on monipuolisesti säädettävissä jopa 600 nitin kirkkauteen saakka. Lisäksi ohjaimessa on kaksi apupainiketta, joilla voi valita jopa 15 alasivun toiminnosta sopivat vaihtoehdot sovelluskohtaisesti. Mukana on myös irrotettava USB-C-liitäntäkaapeli.

Alumiinivalmisteinen pyörövalitsin tarjoaa analogista hallittavuutta tarkkuutta vaativiin töihin. Valitsimella onnistuu esimerkiksi valikoissa liikkumiset, tarkennukset ja loitonnukset sekä erilaiset hienosäädöt. Valitsimen vieressä on neljä räätälöitävää painiketta. Lisäksi pyörövalitsin voidaan langattomasti yhdistää jopa kolmeen eri laitteeseen Bluetooth Low-Energy- tai Logi Bolt -yhteydellä. Eri laitteiden välillä vaihtaminen onnistuu yhdellä painalluksella. Virtansa pyörövalitsin saa kahdesta AAA-paristosta, joista virtaa riittää jopa puolentoista vuoden käyttöön.

Adobe-ohjelmistojen ja Logitech MX Creative Consolen yhteistyö mahdollistaa laitteen tehokäytön monissa eri Adobe-ohjelmistoissa. Näitä ovat muun muassa Adobe Photoshop, Adobe Lightroom Classic, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Audition ja Adobe Illustrator. Yhteistyön kunniaksi hallintakonsolin mukana tulee kolmen kuukauden ilmainen käyttöoikeus Adobe Creative Cloud All Apps -tilaukseen.

Logi Options+ -ohjelmistolla hallintalaitteen voi muokata näppäinten ja valitsimen toimintoja Windows- ja Mac-tietokoneilla. Ohjelmistolle löytyy myös vaihtoehtoisia käyttäjäprofiileja, lisäosia ja ikoneita, joita voi ladata Logi Marketplace -kauppapaikasta.

Logitech MX Creative Console tulee myyntiin grafiitintummana ja vaaleanharmaana 229 euron hintaan 14. lokakuuta alkaen. Alla esittelyvideo.