Uusimmat

Viaplay julkaisee kuusi tuoretta kauhuelokuvaa – mukana Vermins, M3gan, When Evil Lurks…

Kuva: © IFC Films and Shudder

25.09.2024 14:39 Muropaketin toimitus

Viaplayn kauhutarjonta kasvaa loppuvuodesta useammalla tuoreella kauhuleffalla, joista kaikkia ei Suomen teattereissa ole nähty.

Alla kuusikko, jonka Viaplay on vahvistanut saapuvan palveluun syyskauden mittaan.

It Lives Inside (2023)
Viaplayssa 6.10.2024

”Sam yrittää epätoivoisesti sopeutua kouluun ja hylkää intialaisen kulttuurinsa ja perheensä ollakseen kuin kaikki muut. Kun mytologinen demoninen henki tarttuu hänen entiseen parhaaseen ystäväänsä, Samin on selvitettävä perimänsä, jotta hän voi voittaa sen.”

Vermin (2023)
Viaplayssa 13.10.2024

”Ranskalaisessa kauhuelokuvassa yksinäinen Kaleb tuo basaarista löytämänsä myrkyllisen hämähäkin kotiinsa, ja pian koko kerrostalon asukkaat taistelevat tappavien, nopeasti lisääntyvien hämähäkkien armeijaa vastaan…”

Eight for Silver (The Cursed, 2021)
Viaplayssa 20.10.2024

”1800-luvulla Ranskan maaseudulla pientä kylää uhkaa salaperäinen, mahdollisesti yliluonnollinen uhka. Patologi John McBride (Boyd Holbrook) saapuu tutkimaan vaaraa – ja samalla manaamaan omia demoneitaan.”

M3gan (2022)
Viaplayssa 27.10.2024

”Amerikkalaisessa scifi-kauhuelokuvassa lelutehtaalla työskentelevä robotiikan insinööri Gemma (Allison Williams) rakentaa aidonoloisen nuken 8-vuotiaan siskontyttärensä seuralaiseksi. Älykkäästä robottinukesta kehkeytyy kuitenkin melkoinen painajainen…”

Out of Darkness (2023)
Viaplayssa marraskuussa 2024

”45 000 vuotta sitten pieni vene rantautuu karulle rannikolle. Kuusi ihmistä on tehnyt raastavan merimatkan uuden kodin toivossa. He näkevät nälkää ja ovat epätoivoisia tarpoessaan tundran halki kohti kaukaisia vuoria, joiden rinteiltä he toivovat löytävänsä elintärkeää suojaa tarjoavia luolia. Kun yö tulee, odotus muuttuu peloksi: he ymmärtävät, etteivät ole yksin. Ryhmän keskinäiset suhteet saavat säröjä, ja määrätietoinen nuori nainen ryhtyy hirvittäviin toimiin, joita tarvitaan kauhistuttavasta ja salaperäisestä uudesta vihollisesta selviytymiseen.”

When Evil Lurks (Cuando acecha la maldad, 2023)
Viaplayssa joulukuussa 2024

”Veljekset Pedro ja Jimi löytävät demonin riivaaman miehen pienestä maalaiskylästään. Vastoin parempaa tietoa he päättävät hävittää ruumiin, mutta koska demonia ei ajeta ruumiista, kirous alkaakin levitä. When Evil Lurks – paha vaanii on psykologinen, kriitikoiden ylistämä kauhukansantarina, jota on verrattu John Carpenteriin, George Romeroon ja Dario Argentoon.”