Uusimmat

Todella hintavissa Audazen elektrostaattisissa CRBN2-kuulokkeissa käytetään uuttu tekniikkaa bassototoiston parantamiseksi

Kuva: Audaze

07.10.2024 10:53 Muropaketin toimitus

Kuulokkeistaan tunnettu Audeze julkisti syyskuun lopulla CRBN2-kuulokkeet. Niissä käytetään ensimmäistä kertaa valmistajan patentointia odottava Symmetric Linear Acoustic Modulator (SLAM) -teknologiaa. Sen myötä on luvassa aiempaa parempaa läpikuuluvuutta ja bassotoistoa.

Avoimeen rakenteeseen perustuvien elektrostaattisten Audaze CRBN2 -kuulokkeiden ytimessä on valmistajan toisen sukupolven hiilinanoputkiin perustuva elektrostaattinen elementti. CRBN2:ssa on myös ensimmäistä kertaa käytössä uusi, patenttia odottava SLAM-teknologia.

SLAM on kehitetty optimoimaan ilmanpaineen jakautumista elementissä, minkä pitäisi parantaa matalien taajuuksien suorituskykyä lisäämättä säröä. Valmistaja kertoo SLAMin antavan CRBN2:lle bassovasteen, joka on vertaansa vailla elektrostaattisissa kuulokkeissa.

Kuva: Audaze

Kuulokkeissa käytetään pehmeitä nahkaisen pinnoitteen saaneita korvatyynyjä ja pantaa. Painoa kuulokkeilla on 480 grammaa. Valmistaja kertoo taajuustoistoksi 10 Hz – 40 kHz. CRBN2 yhteensopiva Stax Pro Bias -vahvistimien kanssa.

Magnesiumin ja terästä rakenteessa hyödyntävien elektrostaattisten Audaze CRBN2 -kuulokkeiden hinta on valmistajan tiedoteen mukaan hulppeat 5995 dollaria (noin 5470 euroa).