Uusimmat

Sydney Sweeneyn rinnoissa roikutaan nyt jo kotipihallakin: “Turvallisuuteni on vaarassa”

Kuva: © NEON

07.10.2024 09:12 Muropaketin toimitus

Rohkeasta Euphoria-sarjan roolistaan lähtien Sydney Sweeney on kiinnostanut lööppimedioita palavasti. Näyttelijän profiilin noustua isojen Hollywood-roolien myötä homma on mennyt jatkuvasti pahemmaksi, ja nyt Sweeney pelkää jo turvallisuutensakin puolesta.

”Jos käskette hänen tulla ulos bikineissä, otamme kuvat ja jätämme sitten teidät rauhaan”.

Näin Sydney Sweeneyn Floridan kodin edessä parveilevat paparazzit huusivat näyttelijän perheenjäsenille hiljattain.

Puhuessaan aiheesta Glamour-lehden kanssa Sweeney myös teki selväksi, että hän ei todellakaan soittele paparazzeja paikalle saadakseen lisäjulkisuutta itselleen.

”Miksi kutsuisin paparazzeja kotiini ottamaan kuvia, kun nuoremmat serkkuni ja perheeni ovat siellä ja olen takapihallani? Miksi ikinä tahtoisin tehdä mitään sellaista? Minulla on kuvia näistä tyypeistä [paparazzeista] kajakeissa, piileskelemässä puskissa merellä. He tulivat sinne aamukahdeksalta ja lähtivät vasta neljältä. Minun pitäisi voida olla omassa kodissani mukavasti ja turvallisesti.”

Sweeney ei pidä niinkään valokuvaajia vaarallisina vaan sitä, mitä kuvissa näkyy.

”Kun tuollaiset kuvat julkaistaan, turvallisuuteni vaarantuu. Kaikki tietävät missä olen. Olen kuullut miten ohiajavista veneistä kuuluu puhetta, että tuossa on Sydney Sweeneyn koti. Etupihastani on tullut tähtiajelujen kohde”.

Sydney Sweeney on hyvin tietoinen omasta julkisuuskuvasta ja löi homman reippaasti läskiksi Saturday Night Live -ohjelmassa vieraillessaan viime syksynä. Itseironia ei kuitenkaan ole rahakkaita bikinikuvia väijyviä paparazzeja hillinnyt, kenties päinvastoin.

Euphorian lisäksi Sydney Sweeney tunnetaan sarjoista The Handmaid’s Tale ja The White Lotus sekä elokuvista Madame Web, Anyone but You, Immaculate ja Once Upon a Time in Hollywood. Seuraavaksi on luvassa Ron Howardin ohjaama trilleri Eden, joka saa ensiesityksensä tänään Toronton kansainvälisillä elokuvajuhlilla..

Sydney Sweeney vaati saada rintansa esille hittisarjassa ja toive myös toteutui