Uusimmat

Uuden Mies ja alaston ase -elokuvan ensi-ilta siirtyi – Liam Neesonin hahmolla on suora yhteys Leslie Nielseniin

07.10.2024 09:46 Muropaketin toimitus
Honest Thief / Liam Neeson

Liam Neeson elokuvassa Honest Thief / Kuva: Finnkino

Ensimmäinen ilman Leslie Nielseniä tehty Mies ja alaston ase -elokuva on yhä tulossa teattereihin ensi kesänä, mutta ensi-ilta on siirtynyt hieman.

Paramount Pictures on lykännyt Mies ja alaston ase -elokuvan (Naked Gun) julkaisua parilla viikolla, Variety uutisoi.

18.7.2025 sijaan julkaisu tapahtuu USA:ssa 1.8.2025. Suomen ensi-illasta ei ole vielä kerrottu mitään, mutta oletamme julkaisun tapahtuvan suunnilleen samoihin aikoihin kuin Atlantin takana.

Liam Neeson esittää uudessa Mies ja alaston ase -elokuvassa Leslie Nielsenin esittämän Frank Drebinin poikaa. Elokuvaa tähdittävät myös Pamela Anderson, Paul Walter Hauser, Kevin Durand, Danny Huston, Liza Koshy, Cody Rhodes, CCH Pounder ja Busta Rhymes.

”Kun Seth MacFarlane otti minuun yhteyttä Mies ja alaston ase -elokuvan merkeissä – noin pari vuotta sitten – ajattelin että voisin tehdä sen, jos näyttelen sen kuolemanvakavasti, enkä yritä imitoida Leslie Nielseniä. Hän oli mahtava. Akiva Schaffer ohjaa uuden elokuvan ja nän on tuttu Saturday Night Livestä. Odotan sitä innolla. Käsikirjoitus on hyvä ja siellä on mukana kohtauksia, jotka saavat nauramaan ääneen”, Neeson kertoi viime keväänä.

Vaikka Neeson on tehnyt myös komediaa ja kepeitä rooleja, tunnetaan hänet nykyään ennen kaikkea tummasävyisistä toimintatrillereistä. Näin ollen irlantilaisnäyttelijän valinta Leslie Nielsenin seuraajaksi on herättänyt kummastusta ja jopa vastarintaa. Pamela Andersonin mukaan Neeson on kuitenkin ottanut homman haltuun hyvin.

”Liam on ihan hysteerisen hauska [uudessa Mies ja alaston ase -elokuvassa]. Sain juuri omat kuvaukseni valmiiksi”, Anderson hehkutti Zurichin elokuvajuhlilla Varietyn mukaan. Paljastuksia elokuvan sisällöstä ei kuitenkaan näyttelijältä irronnut.

Kaksi ensimmäistä Mies ja alaston ase -elokuvaa löytyy suoratoistona Ruutu-palvelusta. Kolmas Leslie Nielsenin sekoiluista on tällä hetkellä saatavissa vain vuokra- ja myyntiversioina.