Uusimmat

Netflixin uudet sarjat ja elokuvat viikolla 41/2024

Kuva: Hilary Bronwyn Gayle/Netflix © 2024

07.10.2024 14:00 Muropaketin toimitus

Viikolla 41/2024 Netflixissä julkaistaan muun muassa Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft -animaatiosarja, Laura Dernin ja Liam Hemsworthin tähdittämä Lonely Planet ja The Menendez Brothers -dokumentti.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Petollinen rakkaus – 9. lokakuuta
Kuusikymppinen varakas nainen rakastuu viehättävään ja itseään paljon nuorempaan mieheen, mutta hänen lapsensa epäilevät miehen aikeita.

Joen salaisuus (The Secret Of The River) – 9. lokakuuta
Nuori poika saapuu pieneen meksikolaiskylään ja ystävystyy yllättäen paikallisen pojan kanssa – eikä aikaakaan, kun synkkä salaisuus yhdistää heidät ikiajoiksi.

Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft – 10. lokakuuta
Lähde huikeaan takaa-ajoon ympäri maailmaa, kun peloton seikkailija Lara Croft jäljittää muinaista mysteeriä ja kohtaa myös oman menneisyytensä haamut. Animaatiosarjassa Laralle äänensä antaa Hayley Atwell.

Love Is Blind, Habibi – 10. lokakuuta
Julkkispari Elham Ali ja Khaled Saqr juontavat sosiaalista kokeilua, jossa arabisinkut tutustuvat ja lupautuvat avioliittoon ennen kasvokkain tapaamista.

A Virtuous Business – 12. lokakuuta
Neljä maalaisnaista etsii tarkoitusta, tilaisuutta ja itsenäisyyttä. He perustavat aikuistuotteita myyvän yrityksen ja aloittavat tutkimusmatkan itseensä.

Tulossa myös:

  • Outer Banks, kausi 4, osa 1 – 10. lokakuuta
  • The Life And Movies Of Erşan Kuneri, kausi 2 – 10. lokakuuta

Viikon uudet elokuvat:

Rinnakkaiset elämät (In Her Place) – 11. lokakuuta
Chileläinen kirjailija María Carolina Geel tappaa rakastajansa. Tapaus kiehtoo ujoa oikeussihteeriä Mercedestä, ja naisten välille syntyy yhteys.

Lonely Planet – 11. lokakuuta
Äskettäin eronnut kirjailija lähtee idylliselle kirjoitusmatkalle Marokkoon ja löytää yllättäen yhteisen sävelen elämänvalintojaan pohtivan nuoremman miehen kanssa. Erin Brockowich -ohjaaja Susannah Grantin ohjaaman ja käsikirjoittaman romanttisen draaman pääosia esittävät Laura Dern ja Liam Hemsworth.

Uprising – 11. lokakuuta
Joseon-dynastian aikaan kaksi lapsuudenystävää – isäntä ja palvelija – kohtaavat sodan jälkeen vastakkaisilla puolilla vihollisina.

Tulossa myös:

  • Poika ja haikara – 7. lokakuuta
  • The Predator (2018) – 8. lokakuuta
  • Monster High 2 – 10. lokakuuta

Viikon uudet dokumentit:

The Menendez Brothers – 7. lokakuuta
Vanhempiensa murhasta elinkautista istuvat Lyle ja Erik Menendez saavat puheenvuoron dokumentissa, jossa perehdytään tähän hirveään rikokseen ja sen oikeudenkäynteihin.

NBA-tähdet (Starting 5) – 9. lokakuuta
Mukaansatempaavassa urheilusarjassa seurataan Jimmy Butleria, Anthony Edwardsia, LeBron Jamesia, Domantas Sabonista ja Jayson Tatumia NBA-kaudella 2023–2024.

Tulossa myös:

  • Argentiinan vaiettu teinimurha – 10. lokakuuta

Viikon uudet spesiaalit:

  • Ali Wong: Single Lady – 8. lokakuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.