Uusimmat

Testi Motorola Edge 50 Neo -puhelin – Näyttö, keveys ja päivityslupaus ilahduttavat

10.10.2024 19:00 Samuli Herttua

Motorola julkaisi kesän loppupuolella Motorola Edge 50 Neo -puhelimen, joka toimii valmistajan laajassa Edge -mallistossa halvimpana mallina. Lähtöhintansa puolesta se asettuu todella erittäin kilpailtuun keskihintaluokkaan. Edge 50 Neo erottuu kuitenkin kilpailijoistaan näyttävällä ulkonäöllään ja muutamalla erottuvalla ominaisuudellaan.

Motorola Edge 50 Neo -puhelin on myynnissä Suomen markkinoilla vain yhdellä muistivariaatiolla, jossa on 12 gigatavua RAM-muistia ja 512 gigatavua tallennustilaa. Puhelimen suositushinta on 499 euroa, ja värivaihtoehtoina ovat Pantone Poinciana (punainen), Pantone Lattè (beige), Pantone Grisaille (harmaa) ja Pantone Nautical Blue (sininen).

Mihinkään helppoon markkinarakoon uusi Motorola Edge 50 Neo ei todellakaan asetu, sillä keskihintaluokassa kilpailjoita riittää roppakaupalla. Suoriksi kilpailjoiksi voisi laskea muun muassa Samsung Galaxy A55:n, Honor 200:n, OnePlus Nord 4:n, HMD Skylinen ja Nothing 2a Plussan. Lähes samaan hintaluokkaan pudonneita malleja ovat muun muassa OnePlus 12R, viime vuoden Samsung Galaxy S23 ja S23 FE, sekä Google Pixel 8a.

Puhelimen beigeä myyntipakettia ei liiemmin ole ulkoisesti muutettu edellismalleista. Pieni paketti on varsin runsaasti varusteltu, sillä mukana ovat puhelimen lisäksi USB-C – USB-C -kaapeli, nippu ohjeita sekä erillinen kierrätysmateriaaleista valmistettu suojakuori.

Itse laturia ei ole enää valitettavasti mukana, joten se on ostettava erikseen. Mukana on myös mielenkiintoisesti energialuokitustarra, jotka tulevat pakollisiksi puhelimiin ensi vuoden kesäkuun aikana.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Olemus ja ominaisuudet
  3. Kamera, suorituskyky ja akkukesto
  4. Yhteenveto

Muropaketin uusimmat