Uusimmat

SkyShowtimeen uusi tilausvaihtoehto – tarjoaa 4K UHD -sisältöä ilman mainoksia

08.10.2024 11:26 Muropaketin toimitus
SkyShowtime

Kuva: © SkyShowtime

Suoratoistopalvelu SkyShowtime on ilmoittanut tänään ottavansa käyttöön uuden Premium-tilaustason. Edullisempiin vaihtoehtoihin verrattuna sen valtteja ovat mm. mainoksettomuus ja 4K UHD -kuvanlaatu.

SkyShowtime ilmoitti tänään lanseeraavansa uuden Premium-tilaustason nykyisten vaihtoehtojen rinnalle. SkyShowtime Premium tulee tarjolle 29. lokakuuta kaikille SkyShowtimen yli 20 markkina-alueella.

Premium-tilaustaso on mainokseton ja tarjoaa mahdollisuuden suoratoistoon viidellä laitteella samaan aikaan. Lisäksi Premium-jäsenet voivat ladata jopa 100 nimikettä offline-katseluun – joskin pitkiä elokuvia voi olla ladattuna enintään 30 käyttäjätiliä kohden kerrallaan.

4K UHD -ominaisuudesta SkyShowtimen tiedotteessa kerrotaan seuraavaa:

”SkyShowtimen Premium-tilaus tarjoaa laadukkaan katselukokemuksen ja kasvavan valikoiman suosittuja SkyShowtime-nimikkeitä, jotka tulevat ensimmäistä kertaa saataville 4K UHD -tarkkuudella.”

Nähtäväksi jää, mitä tämä tulee käytännössä tarkoittamaan…

Premium-tilauksen hinta on 12,99 euroa kuukaudessa. SkyShowtimen muista tilausvaihtoehdoista Normaali-tilauksen hinta on 8,99 euroa ja Normaali mainoksilla -tilauksen 4,99 euroa.

SkyShowtimeen lähikuukausina saapuvia uusia, yksinoikeus- ja alkuperäisohjelmia ovat mm: A Quiet Place: Day One, Kung Fu Panda 4, Landman, Lioness (2. kausi), Mamen Mayo, Schmeichel, Śleboda, The Agency, The Darkness, The Day of the Jackal (Shakaali), The Fall Guy ja Yellowstone (5. kauden osa B).