Uusimmat

Uutuuselokuvan seksikohtaus meni liian pitkälle – “Se tuntui hyvältä emmekä kuulleet käskyä lopettaa”

Kuva: © A24

08.10.2024 14:43 Muropaketin toimitus

Tulevan We Live in Time -elokuvan lemmiskelykohtaus venyi tarpeettoman pitkäksi.

Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man) ja Florence Pugh (Midsommar, Black Widow) esittävät pääosia John Crowleyn uudessa We Live in Time -elokuvassa, joka kertoo sattumanvaraisesti alkaneesta ja vuosikymmenien ajan kestäneestä rakkaustarinasta.

Maahantuoja Cinemanse Oy:n juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”Elämänmakuinen tarina seuraa nosteessa olevaa kokkia, Almutia (Florence Pugh), ja hiljattain eronnutta Tobiasta (Andrew Garfield), joiden odottamaton kohtaaminen muuttaa heidän elämänsä suunnan. Elokuva kuvaa välähdyksinä Almutin ja Tobiaksen yhteisen elämän merkittävimpiä hetkiä: rakastumista, kodin rakentamista ja perheen perustamista. Se myös käsittelee herkällä otteella suhdetta koettelevaa suurta kriisiä, joka horjuttaa heidän liittonsa perustaa. Ajan rajallisuuden keskellä pariskunta oppii arvostamaan jokaista hetkeä, jonka heidän epätavallinen rakkaustarinansa tarjoaa.”

Andrew Garfield kertoi hiljattain Happy Sad Confused -podcastin haastattelussa, miten We Live in Timen seksikohtauksen tekeminen meni pitkäksi, kun näyttelijät eivät ymmärtäneet lopettaa ajoissa.

”Teimme ensimmäistä ottoa hyvin intiimistä ja intohimoisesta seksikohtauksesta. Se oli suljetussa setissä, mikä tarkoitti sitä, että paikalla olivat vain minä ja Florence ja kuvaajamme Stewart, joka on todella ihana kaveri”, Garfield kertasi tapahtumia.

”Kohtauksesta tuli intohimoinen ja uppouduimme siihen. Menimme sitten pidemmälle kuin oli tarkoitus ihan vain koska emme kuulleet kenenkään sanovan poikki ja tunsimme olomme turvalliseksi, ja ajattelimme että tämähän etenee kivasti seuraavaan tilanteeseen”.

Lopulta sekä Garfield että Pugh alkoivat tuntea että nyt on syytä viheltää peli poikki ja palasivat samanaikaisesti maan pinnalle.

We Live in Time saa Suomen ensi-iltansa 25. lokakuuta. Elokuvan ikäraja on K12, joten seksikohtausten takia ei kenenkään kannata teatteriin lähteä.