Uusimmat

Glorious Gaming esitteli minikokoiset pelihiiret – Model O 2 Mini ja Mini Wireless ovat myös kevyitä

Kuva: Glorious Gaming

09.10.2024 15:44 Muropaketin toimitus

Glorious Gaming julkisti uudet lisäykset V2-hiirimallistoonsa. Nyt esitellyt Model O 2 Minin ja Model O 2 Mini Wireless -pelihiiret edustavat kumpikin pienempää kokoluokkaa. Kumpikin on myös erittäin kevyt.

Glorious Gamingin uudet mallit kehittävät Model O 2:n rakennetta entistäkin pienikokoisempaan suuntaan. Model O 2 Mini on kuusi prosenttia lyhyempi ja kapeampi kuin alkuperäinen Model O 2. Sen voi siis nähdä soveltuvan sekä pienempikätisille käyttäjille että sormenpää- ja kouraotteen hyödyntäjille.

Model O 2 Minin langallinen versio painaa vain 49 grammaa, joten se on 16 prosenttia kevyempi kuin Model O 2. Lukema, jolle kalpenevat monet kilpailijoiden Aero-mallitkin. Langaton Model O 2 Mini painaa sekin vain 57 grammaa.

Model O 2 Mini Wireless tarjoaa kaksi langatonta yhteyttä, joten käyttäjät voivat valita viiveettömän 2,4 gigahertsin langattoman yhteyden pelaamiseen tai Bluetooth 5.2:n yleiskäyttöön. Hiiren akunkesto on Bluetooth-tilassa jopa 210 tuntia (110 tuntia 2,4 GHz:n tilassa RGB-valaistus pois päältä).

Kummassakin hiiriversiossa PTFE -tassut, jotka minimoivat kitkan ja varmistavat nopeat liikkeet. Laitteissa käytetään BAMF 2.0 -anturia, ja ne tukevat Motion Sync Technologya. Hiiret on varustettu mekaanisilla kytkimillä, jotka on testattu kestämään jopa 80 miljoonaa klikkausta, joten ne ovat loistovalinta pitkiin pelisessioihin.

Glorious CORE 2.1 -ohjelmisto mahdollistaa hiirten räätälöinnin. Käyttäjät voivat säätää kaikkea valaistuksesta, DPI:stä ja painikkeiden toiminnoista aina edistyneisiin säätöihin, joita ovat Lift Off Distance (LOD), Debounce Time, Polling Rates ja Motion Sync.

Glorious Gaming Model O 2 Mini ja Model O 2 Mini Wireless ovat saatavana sekä mustana että valkoisena, ja niissä on RGB-valaistus. Model O 2 Mini ja Model O 2 Mini Wireless ovat nyt saatavana ja niiiden suositushinnat ovat Model O 2 Mini -mallille 69,99 euroa ja Model O 2 Mini Wireless -versiolle 99,99 euroa.