Uusimmat

Uuden Hellboy-elokuvan arviot eivät ole hääppöisiä – Suomen julkaisusta ei ole kuulunut vieläkään mitään

Kuva: © Ketchup Entertainment / kuvakaappaus trailerista

10.10.2024 14:00 Muropaketin toimitus

Monet fanit ja kriitikot ovat lytänneet Hellboy : The Crooked Man -leffan vielä edeltävää elokuvasovitustakin huonommaksi, vaikka se onkin uskollinen lähdemateriaalille.

Itse Hellboyn luoja Mike Mignolan yhdessä Chris Goldenin kanssa käsikirjoittama alkuperäissarjakuvalle uskollinen Hellboy : The Crooked Man -elokuva sai USA:n ensi-iltansa suoraan VOD-palveluissa toissa päivänä.

Uusi Hellboy on puhdas kauhuelokuva, mutta pikkubudjetin leffa on lytätty sekä kriitikoiden että fanien toimesta lähes yksimielisesti lyttyyn.

Leffan Rotten Tomatoes -prosentti on kirjoitushetkellä vain 38. Metacriticin kriitikkoarvostelujen keskiarvo on puolestaan 42 / 100. Letterboxdin puolella katsoja-arvioiden keskiarvo on vain 2,3 / 5.

Hellboy: The Crooked Manin on ohjannut Brian Taylor (Crank). Pääosaa esittää Jack Kesy, jonka lisäksi mukana ovat muun muassa Jefferson White, Adeline Rudolph, Joseph Marcell, Leah McNamara, Hannah Margetson ja Martin Bassindale.

Hellboy: The Crooked Man pyörähti muutamissa maissa valkokankailla jo syyskuussa, mutta Suomessa b-luokan leffa tuskin saapuu laajempaan teatterilevitykseen.