Uusimmat

Ilmainen työkalu tekee Windowsista tyylikkäämmän ja muokkaa käyttökokemusta

Kuva: Unsplash

13.10.2024 14:44 Muropaketin toimitus

Jos tuntee palavaa halua Windowsin ”tuunaamiseen”, siihen löytyy ilmainen työkalu.

Tuunauksia tehdessä kannattaa aina muistaa, että niissä on riskinsä, jos jokin menee pieleen. TechSpot kertoo, että tämä työkalu ei kuitenkaan koske ainakaan tärkeisiin Windowsin järjestelmätiedostoihin.

Työkalu on nimeltään Rebound 11, ja se on jaossa ilmaiseksi GitHubissa. Asennuksen jälkeen Rebound 11 mahdollistaa ulkoasun ja Windows 11 -käyttökokemuksen muokkaukset.

Asennuspaketin mukana tulee muutakin kuin vain ulkonäöllisiä uudistuksia. Tarjolla on pari WordPad-tyylistä tekstieditoria, uusi Resurssienhallinta ja Ohjauspaneeli sekä muitakin sovelluksia.

Kuva: Ivirius

Rebound 11 -käyttökokemuksen luvataan toimivan saumattomasti Windowsissa, ja yhteensopivuus sekä Win32- että Microsoft Store -sovellusten kanssa pitäisi säilyä. Kehittäjät korostavat, että Rebound 11 välttää kriittisiin järjestelmäkomponentteihin koskemista. Näin ei aina ole vastaavia työkaluja käytettäessä.

Rebound 11:n huonona puolena on sen laitteistovaatimukset. Se vaatii suhteellisen modernin tietokoneen sujuvan suorituskyvyn takaamiseksi.

Vähimmäislaitteistovaatimuksiin kuuluvat kahden gigahertsin suoritin, neljä gigatavua muistia ja DirectX 12 -yhteensopiva näytönohjain. Alla esittelyvideo mustateemaisesta Rebound 11 -käyttökokemuksesta.