Uusimmat

Sanda Bullock ei ole toiveikas Speed 3:n suhteen: “Hollywood ei ehkä ole tarpeeksi rohkea”

Sandra Bullock elokuvassa Gravity / Kuva: © 2013. Warner Bros. Ent.

11.10.2024 17:00 Muropaketin toimitus

Sandra Bullockin ja Keanu Reevesin tähdittämä Speed täytti tänä vuonna 30 vuotta.

Vuonna 1994 julkaistu Speed on yksi toimintaelokuvien kiistattomia klassikoita. Jan de Bontin ohjaama, Sandra Bullockin, Keanu Reevesin ja Dennis Hopperin tähdittämä Speed täytti tänä vuonna 30 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi ohjaaja, Bullock ja Reeves muistelevat elokuvaa The Hollywood Reporterin artikkelissa.

Hollywood on viime vuosina tehnyt jatko-osia vuosikymmeniä alkuperäisen elokuvan julkaisun jälkeen. Voisiko Speed 3 siis olla myös tulossa?

“Geriatrinen versio, ei niin nopea”, Bullock kommentoi.

Sekä Bullock että Reeves ovat tätä nykyä 60-vuotiaita. Alkuperäisen elokuvan pahista esittänyt Hopper puolestaan kuoli vuonna 2010.

“Kaikki nämä asiat tapahtuivat tuon hullun miehen takia vihertävässä takissa tuolla [viittaa ohjaaja Jan de Bontiin]. Hän on niin pehmeä ja lempeä tänään, eikä hän ole se mies, jonka muistan. Mutta hän on mies, joka sitoi kaiken sen energian ja idean yhteen, tiesi mitä yleisö haluaa, ja vaati sitä meiltä kaikilta ja kaikki ryhtyivät siihen. Mikä siis olisi se elokuva, joka tekisi Janin aivot onnelliseksi? Se vaatisi kaikilta paljon. En tiedä, onko alamme enää halukas sietämään sitä ja olemaan tarpeeksi rohkea tehdäkseen sen. Mutta voin olla väärässä…”, Bullock jatkaa.

Bullockin ja Reevesin tähdittämän alkuperäisen elokuvan jälkeen jatko-osa, Speed 2: Cruise Control, julkaistiin vuonna 1997, mutta kukaan ei halua muistaakaan tuota epäonnistunutta jatkoa. Reeves ei ollut siinä mukana vaan Bullockin rinnalla nähtiin Jason Patric.