Uusimmat

Lian Li julkaisi akvaariotunnelmaisen kotelon – paljastaa tietokoneen sisuskalut tyylillä

Kuva: Lian Li

15.10.2024 15:43 Muropaketin toimitus

Jos haluaa saada tietokoneensa komponentit näkyville ja ihasteltavaksi, Lian Li tarjoaa siihen nyt yhden vaihtoehdon.

Lian Lin uusi kotelo on nimeltään 011 Vision Compact. Sen ydinideana vaikuttaa olevan komponenttien näkyvyys käyttäjälle.

Kotelon ulkonäköä hallitsevat karkaistut lasipinnat, joiden läpi voi kuikuilla kotelon sisälle. Ilmanvaihtoa ei ole lasisuudesta huolimatta unohdettu, ja takapaneelissa on alumiininen hunajakennorakenne viilentämisen varmistamiseksi.

Lisäksi kotelo tarjoaa kattavat asennusvaihtoehdot AIO-jäähdyttimille ja tuulettimille. Lian Lin ehdottamana tuuletinkonfiguraatioina sivulle ja pohjaan voi asentaa 3 x 120 millimetrin tuulettimet, kattoon voi asentaa 2 x 140 millimetrin tai 3 x 120 millimetrin tuulettimet ja taakse kaksi 120-millimetristä tuuletinta.

Kuva: Lian Li

 

O11 Vision Compact tukee E-ATX ja ATX-emolevyjä, ja moderniin tyyliin myös sellaisia emolevyjä, joissa liitännät ovat emolevyn takana. Näytönohjain voi olla pituudeltaan 408 millimetriä. Kotelossa on myös esiannettu tukikiinnike näytönohjaimelle.

Emolevykelkan takana on paikat kahdelle 2,5 tuuman SSD-asemalle, ja kiintolevykehikossa on kaksi 3,5-tuuman HDD-paikkaa tai 2,5 tuuman SSD-paikka. Kotelon takaosassa on läpivienti sisäisen IPS-näytön kaapeloinnille.

Kotelon mitat ovat 480 x 304 x 464,5 millimetriä. O11 Vision Compact on saatavilla sekä valkoisena että mustana. Yhdysvaltain hinta on 119,99 dollaria (110 euroa).