UUSIMMAT

Yellowstonen uudet jaksot saapuvat Suomeen marraskuun puolivälissä

Kuva: © SkyShowtime

16.10.2024 10:30 Muropaketin toimitus

SkyShowtime on vahvistanut Yellowstonen viidennen kauden viimeisten jaksojen saapuvan palveluun marraskuussa. Nyt tiedetään tarkka päiväkin.

SkyShowtime esittää Yellowstonen viidennen kauden loput jaksot yksinoikeudella torstaista 14. marraskuuta alkaen. Kaikkiaan jaksoja on luvassa kuusi kappaletta, ja ne julkaistaan yksi per viikko -tahdilla.

Katsottavaa riittää siis joulukuun loppupuolelle asti.

Taylor Sheridanin ja John Linsonin yhdessä luoma Yellowstone seuraa Duttonin perhettä, joka pyörittää Yhdysvaltain suurinta yhtenäistä karjatilaa. Karjatila kohtaa jatkuvasti haasteita rajanaapureidensa – laajenevan kaupungin, intiaanireservaatin ja Amerikan ensimmäisen kansallispuiston – suunnalta, ja sarjassa nähdään muuttuvia liittolaissuhteita, selvittämättömiä murhia, avoimia haavoja ja vaivalla ansaittua kunnioitusta.

Yellowstone on noussut myös otsikoihin Kevin Costnerin ja sarjan tekijöiden tulehtuneista suhteista. Costner jätti lopulta sarjan ja päätti keskittyä Horizon-elokuviinsa jatkossa.

”Annoin sarjalle viisi tuotantokautta, joiden tekeminen oli mukavaa. Mutta en tarvitse draamaa elämääni, joten lopetetaan arvailu. Fanit ovat kohdelleet minua hyvin ja minun velvollisuuteni on tehdä heille lisää jotain merkityksellistä”, Costner totesi kesällä viitaten ensimmäsieen Horizon-elokuvaansa.

Kevin Costner kyllästyi jauhamaan Yellowstone-sarjasta: ”Nyt on aika jatkaa eteenpäin”

SkyShowtimen lisäksi Yellowstonea voi katsoa myös Netflixistä, joskin siellä tarjolla on vain ensimmäiset kolme kautta.