Uusimmat

Vuoden 2022 hittielokuvalle tehtiin jatko-osa pikaisesti – eikä se ole yhtään pöhkömpi, vaikkei mitään uutta tarjoakaan

Kuva: © 2024 PARAMOUNT PICTURES

18.10.2024 14:08 Muropaketin toimitus

Vuonna 2022 ensi-iltansa saaneelle Smile-elokuvalle alettiin puuhata jatko-osaa nopealla tahdilla, kun 17 miljoonan dollarin budjetilla tehty kauhistelu keräsi maailmanlaajuisesti jopa 217,4 miljoonan dollarin lipunmyynnin.

Ohjaajana jatkaneen Parker Finnin Smile 2:ssa uudelle maailmankiertueelle suuntaava pop-sensaatio Skye Riley (Naomi Scott) alkaa kohdata yhä kammottavimmiksi muuttuvia käsittämättömiä tapahtumia. Kasvavan kauhun ja kuuluisuuden paineen musertama Skye joutuu kohtaamaan synkän menneisyytensä saadakseen takaisin kontrollin elämästään ennen kuin se luisuu hänen käsistään.

Smile 2:n pääosissa nähdään myös Kyle Gallner ja Rosemarie DeWitt.

Tänään ensi-iltansa Suomessa saava Smiler 2 on periaatteessa pelkkä ensimmäisen elokuvan kierrätys, mutta se ei ihan kamalasti haittaa, kun homma on hoidettu kyllin taidokkaasti.

Muropaketin arviossa Smile 2 sai toimittaja Aki Lehdeltä kolme tähteä viidestä.

”Pikavauhtia tehty Smile 2 on suora toisinto ensimmäisestä osasta. Rehellinen rahastus on silti ihan passelia kertakäyttökauhua, joka ei edes yritä sanoa mitään sen syvällisempää.”

Arvostelu | Smile 2 on odotettua parempi, mutta unohtaa yhden kauhuelokuvien perussäännöistä

Rotten Tomatoesissa Smile 2:n tuoreusaste on kriitikoiden puolella 85 prosenttia, joten elokuva on maittanut kohtalaisetn hyvin myös muille.

Muropaketin uusimmat