Uusimmat

Renny Harlinin uusin elokuva haukuttiin pystyyn, mutta jatko-osa on yhä tulossa ja sai jo trailerinkin

The Strangers: Chapter 1 © 2023 Lionsgate

21.10.2024 08:10 Muropaketin toimitus

Renny Harlinin ohjaaman The Strangers -kauhuelokuvatrilogian kaikki osat kuvattiin kerralla.

Lionsgate on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin Renny Harlinin ohjaamasta The Strangers: Chapter 2 -kauhuelokuvasta, joka jatkaa suoraan siitä mihin trilogian ykkösosa jäi.

Yhdysvalloissa toukokuussa ensi-iltansa saanutta The Strangers: Chapter 1 -elokuvaa ei nähty meillä teatterilevityksessä lainkaan, vaan se tuli tarjolle suoraan vod-palveluihin heinäkuun lopussa.

Ensimmäinen, Bryan Bertinon ohjaamaa ja käsikirjoittamaa vuoden 2008 The Strangers -leffaa kierrättävä ykkösosa keräsi murska-arviot. Trilogian kaikki osat kuvattiin kerralla.

Metacriticissa leffan kriitikkoarvostelujen keskiarvo on 43/100. Rotten Tomatoesin puolella elokuvasta on pitänyt vain 21 prosenttia ammattikriitikoista.

Kahden seuraavan osan on tarkoitus viedä tarinaa uuteen suuntaan. Kakkososa saapuu Yhdysvalloissa teattereihin vielä tämän vuoden puolella, mutta tarkka ensi-ilta ei ole vielä tiedossa. Kolmososa nähdään ensi vuonna.

Myös trilogian toisen osan käsikirjoituksesta vastaavat Alan R. Cohen ja Alan Freedland.

Vain 8,5 miljoonan dollarin budjetilla tehty lytätty ensimmäinen elokuva tuotti maailmanlaajuisesti noin 47,8 miljoonaa taalaa.