Uusimmat

Ihmissudet katosivat vuoden 2010 tapahtumien takia pitkäksi aikaa – tammikuussa on uuden yrityksen aika

Kuva: © Universal Pictures

21.10.2024 12:58 Muropaketin toimitus

Joe Johnstonin vuoden 2010 The Wolfman -elokuvan flopattua ihmissudet eivät ole valkokankaalla paljoa mellastaneet. Ensi tammikuussa Universal Pictures koettaa taas kepillä jäätä ja julkaisee ensimmäisen ihmissusielokuvan 14 vuoteen.

Leigh Whannellin ohjaama uusi ihmissusielokuva on nimeltään Wolf Man, ja sen pääosissa nähdään Christopher Abbott, Julia Garner, Matilda Firth, Sam Jaeger, Ben Prendergast ja Benedict Hardie.

Uuden elokuvan on kerrottu olevan moderni versio vuoden 1941 The Wolf Manista.

Virallinen kuvaus kertoo tarinasta seuraavaa:

”Kun perhe lähestyy taloa yön pimeydessä, heidän kimppuunsa hyökkää petoeläin. Perhe pakenee ja lukittautuu sisälle taloon olennon vaaniessa ulkopuolella. Yön edetessä Blake alkaa käyttäytyä oudosti ja muuttua joksikin tunnistamattomaksi. Charlotte joutuu päättämään, onko kauheus talon seinien sisäpuolella vaarallisempi kuin peto niiden ulkopuolella.”

Tammikuun 17. päivä 2025 Suomen teattereihin saapuva kauhuelokuva on nyt saanut uuden trailerin. Se näyttää tältä:

R-ikärajaluokituksen saaneen Wolf Manin budjetista ei ole vielä tietoa. Mitä ilmeisimmin se on kuitenkin riskien minimoimiseksi pienempi kuin The Wolfmanilla vuonna 2010. Benicio del Toron tähdittämä elokuva tehtiin peräti 150 miljoonan dollarilla, mutta lipunmyynti jäi vain reiluun 142:een miljoonaan dollariin.

Muropaketin uusimmat