Uusimmat

Frodon näyttelijä hehkuttaa uutta Taru sormusten herrasta -elokuvaa: “Bändi on taas kasassa”

22.10.2024 08:47 Muropaketin toimitus
Taru sormusten herrasta

Kuva: © Warner Bros. Discovery

Elijah Wood muistelee Sormusten herraa yhä lämmöllä.

Moni vanha Taru sormusten herrasta -tähti on ilmoittanut haluavansa palata rooliinsa Andy Serkisin tulevan The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum -elokuvan merkeissä.

Frodoa esittänyt Elijah Wood on jättänyt Keski-Maan pysyvästi taakseen, mutta näyttelijä on silti innoissaan Warner Bros,;in uudesta projektista.

”Olen luonnollisesti elokuvan luovan tiimin fani. Minulla on side heihin, koska sama tiimi teki Taru sormusten herrasta -elokuvat”, Wood totesi Inversen haastattelussa hiljattain.

”Klonkun tuominen takaisin ja Andy Serkis ohjaamassa… Tuolle elokuvalle ei voisi olla parempaa ohjaajaa kuin ihminen, joka loi Klonkun ja tuntee hahmon läpikotaisin. Tämä tuntuu kuin vanha bändi olisi taas koossa tosi siistillä tavalla tehdäkseen ainutlaatuisen elokuvan”.

Eilen kerroimme, että vuodelle 2026 aikataulutetun The Hunt for Gollumin lisäksi tekeillä on myös toinen Sormusten herra -elokuva. Ensimmäiseksi teattereihin saapuu kuitenkin Taru sormusten herrasta: Rohirrimin sota, jonka ensi-ilta on Suomessa 13. joulukuuta.

Klonkku ei ole ainoa – Uusia Taru sormusten herrasta -elokuvia on nyt tekeillä kaksi