Uusimmat

Samsungin älysormus mittaa aktiivisuutta ja unta – myynti alkaa pian myös Suomessa

Kuva: Samsung

22.10.2024 11:00 Muropaketin toimitus

Samsung julkisti älysormuksensa heinäkuussa. Se ei tullut heti myyntiin Suomessa, mutta nyt on selvinnyt hinnoittelu sekä se, milloin sormuksen myynti alkaa.

Samsung Galaxy Ring -älysormus on muotoiltu koveraksi. Vedenpitävän sormuksen olemus on saanut titaanisen viimeistelyn. Sormus on kevyt, painoa sillä on vain noin 2,3–3,0 grammaa.

Kuva: Samsung

Sormuksen kerrotaan olevan työkalu, jolla käyttäjä voi tarkkailla hyvinvointiaan sekä tehdä parempia valintoja dataan perustuen. Sillä voi mitaa muun muassa unta, aktiivisuustasoa ja sydämensykettä.

Kuva: Samsung

Laite on suunniteltu jatkuvaan käyttöön ja sen akku kestää jopa seitsemän päivää yhdellä latauksella. Mukana tulevasta latauskotelosta Galaxy Ring on mahdollista ladata useamman kerran, joten virtaa riittää pidemmällekin matkalle.

Sormus saapuu markkinoille kolmena eri värivaihtoehtona: Titanium Black, Titanium Silver ja Titanium Gold.  Saataville tulee myös kokopakkaus, joka helpottaa käyttäjää löytämään oikean koon yhdeksästä eri vaihtoehdosta.

Samsung Galaxy Ring -älysormuksen myynti alkaa valmistajan tiedotteen mukaan keskiviikkona 13. marraskuuta suositushintaan 479 euroa. Sovituspakkaus on tilattavissa jo 30. lokakuuta alkaen hintaan kymmenen euroa.

Muropaketin uusimmat