Uusimmat

Game of Thronesin seuraavaa jaksoa ei todellakaan kannata jättää väliin

05.06.2014 11:52 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/viihde/ajankohtaista/2014/gameofthroneslogo580.jpg

Game of Thronesin edellisten kausien toiseksi viimeiset jaksot ovat perinteisesti olleet jaksoja, jotka ovat vaikuttaneet vahvimmin katsojiin.

Kaikki alkoi Ned Starkin mestauksesta ensimmäisen kauden 9. jaksossa. Fanit shokeerannut tapahtuma aiheutti paljon surua, koska yksi sarjan päähenkilöistä surmattiin yhtäkkiä niin brutaalisti. Toisen kauden Mustanvirran eeppinen taistelu on yksi sarjan unohtumattomimmista jaksoista tähän asti. Ja kuinka kukaan voisi unohtaa sitä valtavaa kohua, joka syntyi kolmannen kauden Red Wedding -jakson traagisista tapahtumista internetissä ja sosiaalisessa mediassa.

Game of Thrones

Seuraava iso kysymys onkin, mitä tapahtuu ensi maanantaina 9. kesäkuuta, kun Game of Thronesin tämän kauden 9. jakso saa ensi-iltansa HBO Nordicilla?

Jakson on ohjannut Neil Marshall, joka ohjasi myös 2. kauden ikimuistoisen Mustanvirran taistelun. Ohjaaja avautui hiljattain kovasti odotetusta jaksosta Irish Film and TV Networkille kertoen, että tulevaan jaksoon tarvittiin valtaisa tuotanto. Isot lavaste-elementit, Euroopan suurin 360 asteen tausta ja yli 200 erikoislavastetta ja -tehostetta käsittänyt tuotanto takaa Marshallin mukaan toiminnantäytteisen jakson: ”Tuleva jakso on täynnä temppuja ja visuaalisia tehosteita. Luvassa on hyvin, hyvin vauhdikas jakso!”

Lähde: HBO