Uusimmat

Asetek tuo markkinoille rajatun erän WaterChill -nestejäähdytyspaketteja

03.06.2011 00:42 Juha Kokkonen

AsetekTanskalainen Asetek aikoo palata retail-markkinoille uudella nestejäähdytysratkaisulla, jota se esitteli jo aiemmin CeBit-tapahtumassa. Asetek WaterChill™ 2011C -jäähdytysratkaisu perustuu 240×120 mm kokoiseen ja 1,5 tuumaa paksuun jäähdytyskennoon sekä neljään 120 mm tuulettimeen, joita hallitaan nesteen lämpötilaa seuraavan ChillControl-järjestelmän avulla. Matalaprofiilinen blokki perustuu Asetekin kolmannen sukupolven kylmälevytekniikkaan ja pitää sisällään järjestelmän pumpun. USB-liitännän ansiosta käyttäjä voi vaikuttaa tuulettimien pyörimisnopeuteen ChillControl-sovelluksen kautta.

Asetek on keskittynyt muutaman viime vuoden ajan vain OEM-valmistajana toimimiseen, mutta palaa nyt takaisin kuluttajatuotteiden pariin. ”Asetek esittelee uudelleen WaterChill-brändinsä esitelläkseen viimeisintä nestejäähdytysteknologiaa ja toteuttaakseen ultra-äärimmäisiä, rajattuja eriä tuotteista kuten WaterChill 2011C, joka tulee suoraan loppukäyttäjien saatavilla Asetekin webbisivujen kautta. Suunnitelmissamme on valmistaa rajattuja tuoteeriä (1000 kappaletta tai alle) saataville ainoastaan Asetekin webbikaupan kautta ja esitellä samalla Asetekin viimeistä tekniikkaa sen kehittyessä”, kertoo Asetekin markkinointipäällikkö Steve Branton.

Asetek WaterChill™ 2011C:n ennakkotilauksia aletaan ottaa vastaan 1. heinäkuuta ja toimitukset alkavat elokuun alussa. Sen virallinen hinta on 149 dollaria.

Asetekin lehdistötiedote