Uusimmat

Jimm’s uusii strategiaansa – toimituskuluton vaihtoehto ja asiakaspalvelu auki iltaan asti

06.06.2011 14:14 Sampsa Kurri

Turkulainen tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa Jimm’s PC-store Oy panostaa tulevaisuudessa asiakaspalveluun, takuukäsittelyyn ja ilmaisiin toimituksiin.

Yritys kääntää kurssia ja lanseeraa toimintamallin, jossa asiakaspalvelu on tavoitettavissa ilta kymmeneen asti eli silloin, kun asiakas asioi verkossa. Turun toimipiste jatkaa entiseen malliin, mutta raskaan kulurakenteen myymälöistä Helsingissä ja Tampereella luovutaan. Resurssit siirretään verkkokauppaliiketoiminnan ylläpitoon ja takuukäsittelyyn eikä muutos strategiassa todennäköisesti edellytä irtisanomisia:

”Omien tutkimuksiemme mukaan asiakkaat tekevät enemmän ostoksia verkossa iltaisin ja sunnuntaisin, juuri silloin kun asiakaspalvelumme on kiinni. Meidän on pystyttävä olemaan tavoitettavissa silloin, kun asiakas kanssamme asioi ja tähän panostamme tulevaisuudessa”, kertoo maaliskuun alussa toimitusjohtajana aloittanut Antti Järvinen.

Verkkokauppaan panostamisen myötä valikoimiin on tulossa toimituskuluton vaihtoehto pysyvästi. Alkuvaiheessa palvelu toteutetaan yhteistyössä Matkahuolto Oy:n kanssa, mutta muidenkin palveluntarjoajien kanssa käydään keskusteluja palvelun laajentamiseksi.

Uusi strategia tarkoittaa Muropaketin käyttäjille jatkossa sitä, että Jimm’sin asiakaspalvelu on tavoitettavissa ja vastailee kysymyksiin MuroBBS:n kaupallisella alueella iltaan asti.

Lähde: Yrityksen lehdistötiedote