Uusimmat

Crysis 2:n DirectX 11 -päivitys vihdoin julki

22.06.2011 19:04 Ville Suvanto

Crytekin kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema Crysis 2 -peli saapui myyntiin maaliskuussa ja se on saanut kaikin puolin kiittäviä arvosteluja. Valitettavasti Crysis 2 ei tukenut DirectX 11 -rajapintaa, eikä myöskään DirectX 10:tä, vaan DirectX 9:ää. Tieto suututti monet Crysis-fanit, sillä PC-version odotettiin perustuvan DirectX 11 -rajapintaan, käyttävän viimeisimpiä 3D-tekniikoita ja kyykyttävän huippugrafiikallaan nykypäivän tietokoneet polvilleen.

DirectX 11 -päivitys on nyt saapunut ladattavaksi – kolme kuukautta pelin virallisen julkaisun jälkeen. DirectX 11 -päivitys löytyy techPowerUp!-sivustolta ja sen asennuspaketilla on kokoa 546 megatavua. Valitettavasti päivityksestä ei ole paljoakaan tietoa saatavilla, mutta sen sanotaan tuovan Crysis 2:een useita DirectX 11 -rajapinnan tukemia ominaisuuksia, kuten tesseloinnin, Displacement Mappingin, luonnolliset varjot sekä muuttuvat puolivarjot.

Lisäksi techPowerUp!-sivustolta löytyy 1,7 gigatavun suuruinen asennuspaketti, joka tarjoaa korkearesoluutioiset tekstuurit Crysis 2:een. Tekstuureita pääsee nauttimaan sekä DirectX 11- että DirectX 9 -rajapintaa käytettäessä. Vaatimuksena on 64-bittinen käyttöjärjestelmä ja näytönohjain vähintään 768 megatavulla muistia.

techPowerUp!, Crysis 2 DirectX 11 Upgrade Pack

techPowerUp!, Crysis 2 High-Res Texture Pack

Päivitys (klo 19:37)

techPowerUp! on päivittänyt sivuilleen tiedon siitä, että sekä DirectX 11 -päivityksen että korkearesoluutioisten tekstuurien käyttäminen vaatii 1.9-päivityksen, joka julkaistaan ensi viikolla. Uutisoimme asiasta, kun 1.9-päivitys julkaistaan.

Päivitys (23.6, klo 01:19)

MyCrysis-sivustolta löytyy virallinen tiedote, jonka mukaan 1.9-päivitys tullaan julkaisemaan 27. kesäkuuta eli ensi viikon maanantaina.

MyCrysis, Crysis 2 DX11 and High Res Textures Update

Muropaketin uusimmat