Uusimmat

Ant-Man and the Wasp on nyt nähty – lue toimittajamme ensitunnelmat Marvel-seikkailusta

28.06.2018 14:51 Muropaketin toimitus

Seuraava Marvel-seikkailu Ant-Man and the Wasp saa ensi-iltansa ensi viikolla. Elokuvasta järjestettiin tänään Suomen ainoa lehdistönäytös ja kävimme katsastamassa, onko muurahaismiehen tarinan jatko mistään kotoisin.

Muropaketin kriitikko Helinä Laajalahti kommentoi elokuvaa heti pressinäytöksen jälkeen seuraavasti:

“Ant-Man and the Wasp sijoittuu Marvel-elokuvien jatkumossa Captain America: Civil Warin ja Avengers: Infinity Warin välimaastoon, mutta osittain se myös limittyy Infinity Warin kanssa. Elokuva kertoo, miksi Ant-Mania ei nähdä muiden Avengersien mukana taistelemassa Thanosia vastaan Infinity Warissa. Hän nimittäin taistelee elämän muita realiteetteja vastaan San Franciscossa.

Omalla kohdallani ensimmäinen Ant-Man tuntui kertakatselun kestävältä välielokuvalta, jonka parasta antia oli skaalalla leikittely. Sama viihdyttävä leikittely jatkuu uudessakin elokuvassa. Ant-Man and the Wasp on oikeastaan yksi suuri hippaleikki, jossa kolme eri tahoa vuorotellen nappaa tarinan MacGuffinin ja juoksee pakoon toisilta. Luvassa on paljon Marvel-seikkailuille tyypillistä huumoria, mutta myös ihan sympaattisia ihmissuhdepyörityksiä. Se toimii suuremmasta Avengers-kuviosta irrallisena elokuvana, mutta sitoo lopuksi myös San Franciscon sankarit mukaan tulevaan Avengers 4:een.”

Lue Muropaketin varsinainen Ant-Man And the Wasp -arvio sivustolta ensi maanantaina.

Ant-Man and the Wasp saa Suomen ensi-iltansa keskiviikkona 4. heinäkuuta.