Uusimmat

Arnold Schwarzenegger: “James Cameron oli tiiviisti mukana uuden Terminatorin tekemisessä”

07.03.2019 21:01 Muropaketin toimitus

Kuudes Terminator-elokuva, Terminator: Dark Fate, saa ensi-iltansa 1. marraskuuta.

Terminator-elokuvien suhteen James Cameronin on oletettu olevan mukana vain nimellisesti kakkoselokuvan jälkeen. Näin ei kuitenkaan ole kuudennessa Terminatorissa, kertoo Terminaattori itse eli Arnold Schwarzenegger Slashfilmin uutisen mukaan.

Terminator: Dark Fate -nimeä kantava elokuva on Deadpool-ohjaaja Tim Millerin ohjaama, mutta Schwarzenegger on kertonut Cameronilla olleen tiivisti näppinsä pelissä mukana. Elokuvan käsikirjoitus on Millerin ja Cameronin yhteistyötä, ja Cameron on osallistunut myös kuvauksiin.

“Meillä oli mielenkiintoisia keskusteluja, mihin suuntaan mennä missäkin kohtauksessa tai miten dialogin pitäisi mennä tai miltä kenenkin pitäisi näyttää ja kaikkea muutakin. Jimin ja Timin välillä oli tiivistä yhteistyötä. Tunnen että olin hyvissä käsissä heidän kanssaan”, Schwarzenegger kertoo.

Toistaiseksi kuudennen Terminatorin juoni on vielä suuri salaisuus. Kaikki mitä elokuvasta virallisesti tiedetään, on se, että se toimii suorana jatko-osana Terminator 2:lle. Schwarzeneggerin lisäksi siinä nähdään Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Natalie Reyes ja Diego Boneta.