Uusimmat

Batman & Robin -tähti ei muistele vuotta 1997 hyvällä, mutta pari hyvääkin muistoa haukuttuun supersankarileffaan liittyy

22.04.2020 21:01 Muropaketin toimitus

Alicia Silverstone myöntää, että hänen kokemuksensa Batman & Robin -elokuvasta oli “epämukava”.

Joel Schumacherin vuonna 1997 ohjaama Batman & Robin on varmastikin yksi vihatuimpia Batman-elokuvia. Bruce Waynea siinä esitti George Clooney ja Batgirlinä nähtiin nuori, uransa alussa oleva Alicia Silverstone.

Silverstone on nyt Cinemablendin haastattelussa muistellut kokemustaan Batman-elokuvassa. Hänellä on hyviä muistoja vastanäyttelijöistään Clooneystä ja Alfredia esittäneestä Michael Goughista, mutta muuten kokemus oli näyttelijän mielestä epämiellyttävää.

“Se oli hyvin teknistä. ’Katso tuonne ja heitä jotain’ Minne katson? Mitä katson? Mitä heitän? Se ei ole kovin inspiroivaa. Puku oli myös hyvin epämukava. Ja olin niin nuori! Mitähän nyt ajattelisin siitä? Mutta 18-vuotiaana puvun laittaminen päälleen ja kun ei tiennyt mitä on tekemässä, en voi sanoa että se oli kovinkaan hauskaa. Se ei ollut elämäni paras kokemus, mutta ei nyt ihan kamalinkaan. Lopulta olin ihan ok. Mutta ei se kokemuksena yllä esimerkiksi David Mametin tai Kenneth Branaghin kanssa työskentelyn tasolle”, Silverstone kertoo.

Branaghin ohjauksessa Silverstone teki vuonna 2000 Shakespeare-elokuvan Turhaa lemmen touhua (Love’s Labour’s Lost). Hän on myös esiintynyt kahdessa Mamet-tuotannossa teatterin näyttämöllä.

Muropaketin uusimmat