Uusimmat

Batman v Supermanin New Yorkin ensi-illassa nähneet ylistävät elokuvaa

22.03.2016 14:07 Aki Lehti

Huomenna Suomen ensi-iltansa saava supersankarileffa kerää kehuja.

Suomessa huomenna 23. maaliskuuta ensi-iltansa saava Batman v Superman: Dawn of Justice näytettiin eilen New Yorkissa ja Mexico Cityssa ja Twitter-kommenteissaan paikalla olleet ylistävät sitä maasta taivaisiin.

Dome.fi:n toimittajakaksikko näki Batman v Supermanin tänään aamulla, mutta meidät pakotettiin allekirjoittamaan embargosopimus, joten emme voi kertoa mielipidettämme ennen vuorokauden vaihtumista.

Batman V Superman: Dawn of Juctice -arviomme julkaistaan huomenna keskiviikkona.

Lähde: CBR

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat