Uusimmat

DC Comics -fanit saavat oman suoratoistopalvelunsa – tarjolla leffoja, tv-sarjoja ja sarjakuvia

29.06.2018 13:20 Muropaketin toimitus

Warner Bros. ja DC Entertainment lanseeraavat oman suoratoistopalvelunsa. DC Universe aloittaa beta-versiona toimintansa Yhdysvalloissa elokuussa.

DC Comicsin fanit saavat elokuussa oman suoratoistopalvelunsa, kun Warner Bros. ja DC Entertainment yhdessä avaavat uuden DC Universe -palvelun. Aluksi suoratoistopalvelu on tarjolla vain Yhdysvalloissa eli Suomessa siitä ei toistaiseksi päästä vielä nauttimaan. Mutta lienee vain ajan kysymys, kun palvelu tulee tarjolle myös muualle maailmaa.

DC Universe tarjoaa kuukausimaksun maksaneille jäsenilleen uusia live-action tv-sarjoja ja animaatioita sekä klassisia tv-sarjoja ja elokuvia. Lisäksi palveluun luvataan kuratoitu valikoima digitaalisia sarjakuvia, uutisia, DC-tietosanakirja ja mahdollisuus ostaa aiheeseen liittyvää tavaraa.

Comingsoon.netin mukaan palveluun tuotettavia, uusia sarjoja ovat mm. Titans, Doom Patrol, Swamp Thing, Young Justice: Outsiders ja Harley Quinn. Titans on näistä julkaisussa ensimmäisenä ensi syksyn aikana ja sitä seuraavat Doom Patrol ja Swamp Thing vuoden 2019 alussa. Animaatiosarjat Young Justice: Outsiders ja Harley Quinn valmistuvat myös ensi vuoden aikana.