Uusimmat

Detective Pikachun trailerit ovat keränneet haukkuja, mutta nyt elokuvasta povataan jättimenestystä

22.03.2019 08:00 Muropaketin toimitus

Pokémon Detective Pikachu julkaistaan 10. toukokuuta. Nimiroolille äänensä antaa Deadpool-tähti Ryan Reynolds.

Detective Pikachu on ensimmäinen live action -seikkailu Pokémonien maailmassa, mutta sen trailereita on kommentoitu hyvinkin negatiiviseen sävyyn. Tämä ei kuitenkaan merkitse sitä, etteikö Rob Lettermanin ohjaamasta seikkailusta voisi tulla hitti lippuluukuilla. Ainakin Box Office Pro povaa siitä uusimpien analyysiensä mukaan menestystä.

Pokémon Detective Pikachu julkaistaan 10. toukokuuta, mikä sattuu kolmisen viikkoa Avengers: Endgamen ensi-illan jälkeen ja parisen viikkoa ennen Aladdinia, minkä vuoksi se ei aivan joudu kilpailemaan katsojista kahden suuren Disney-tuotannon kanssa. Analyysien mukaan elokuvan menestykseen vaikuttaa esimerkiksi se, mikäli Avengersin lopetus sattuu olemaan liian synkkä nuoremmille katsojille.

Pokémon-brändi on maailmanlaajuinen ilmiö, mitä suosittu Pokémon GO on vain kasvattanut. Elokuvan trailerin julkaisun jälkeen maininnat sosiaalisessa mediassa ovat olleet tähtitieteellisissä lukemissa, mikä ennustaa elokuvalle menestystä. Lisäksi Deadpool-tähti Ryan Reynolds nimiroolin äänenä houkuttelee elokuviin varmasti myös niitä katsojia, jotka ovat muuten vain uteliaita.

Box Office Pron arvioiden mukaan Detective Pikachu voisi napata jopa yli 75 miljoonan dollarin tulossaaliin ensi-iltaviikonloppunaan kotimaassaan Yhdysvalloissa.