Uusimmat

Edes C-3PO:n näyttelijä ei pitänyt siitä, miten uusin Star Wars -elokuva kohteli hahmoa

03.04.2020 18:03 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Anthony Danielsia harmittaa, että C-3PO:n roolia pienennettiin J.J. Abramsin ohjaamassa Star Wars: The Rise of Skywalkerissa.

Anthony Danielsin esittämä C-3PO on ollut Star Wars -elokuvissa mukana alusta pitäen. Star Wars: The Rise of Skywalkerissa hahmolle jouduttiin jättämään tietyntyyppiset hyvästit – vaikka kultainen droidi osaa kuutta miljoonaa eri kieltä, hänen ohjelmointinsa kielsi häntä kääntämässä Sithien esineen kieltä, minkä vuoksi hänen muistinsa jouduttiin tyhjentämään.

IGN:n videohaastattelussa Daniels kertoo, että C-3PO:n rooli oli alun perin jopa suurempi kuin mitä lopullisessa elokuvassa nähty, ja että häntä hieman surettaa joidenkin kohtausten leikkaaminen pois.

“C-3PO:n rooli oli vieläkin suloisempi ja laajempi kuin nyt nähty. Mutta joidenkin kivojen juttujen piti jäädä pois, koska elokuvassa on jo niin paljon, onhan se melkein kaksi elokuvaa yhdessä. Olin vähän surullinen sen vuoksi. Erityisesti hänen suhteensa Poen kanssa, se oli jotenkin niin suloista ja niin hauskaa, koska Poe oli aina vähän ärsyyntynyt C-3PO:sta, mutta kuitenkin hyvällä tavalla”, Daniels selittää videolla.

Muutaman minuutin mittainen haastattelu on nähtävissä IGN:n videolla.