Uusimmat

Ei näin saisi naisia kohdella: Warner Bros. teki juuri Lara Croftille ruman tempun

26.02.2015 07:53 Muropaketin toimitus

Lara Croft

Vanha haudanryöstäjä, palmikkopimu ja toppihirmu Lara Croft on pistetty uuteen uskoon videopelien puolella. Nyt sama päivitys on luvassa elokuvissa.

Angelina Jolie näytteli Lara Croftia kahdessa elokuvassa vuosina 2001 ja 2003. Seuraavaksi hahmoa esittää uusi ja nuorempi neito, mutta vielä ei ole tiedossa kuka. Videopelifilmatisointi on nimittäin vasta käsikirjoitusvaiheessa.

Ikävä kyllä, kakka tuntuu lentäneen tuulettimeen jo heti kättelyssä.

Deadline-sivuston mukaan Warner Bros. Pictures on valinnut uuden Tomb Raider -elokuvan käsikirjoittajaksi Evan Daughertyn. Miehen nimi ei ehkä sano mitään, mutta hänen ansioluettelostaan löytyy muun muassa viime vuoden surkeimpiin tekeleisiin lukeutunut Teenage Mutant Ninja Turtles.

Evan Daugherty on raapustanut tarinat myös elokuviin Lumikki ja metsästäjä, Killing Season ja Divergent – Outolintu. Tällä hetkellä työlistalla on Tomb Raiderin lisäksi G.I. Joe 3.

Kuka tietää, ehkä tusinamaakari Daugherty saakin aikaiseksi viihdyttävän toimintaseikkailun. Tällä hetkellä kiinnostus Lara Croftin uutta valkokangasseikkailua kohtaan ei kuitenkaan ole kovin korkealla.

Kuvausaikataulusta tai ensi-illasta ei ole tällä hetkellä tietoa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Deadline