Uusimmat

Prime Videon tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat toukokuussa 2024

Outer Range © Amazon Studios

30.04.2024 11:32 Muropaketin toimitus

Prime Videon toukokuu ei järin isoja julkaisuja sisällä, mutta ainakin tulossa ovat Anne Hathawayn uusi elokuva ja Outer Rangen uusi tuotantokausi.

Alla Prime Videon toukokuun tarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös.

ELOKUVAT

The Idea of You
2. toukokuuta 2024

”Samannimiseen ylistettyyn ja nykyaikaiseen rakkaustarinaan perustuva The Idea of You kertoo Solènesta (Anne Hathaway), 40-vuotiaasta yksinhuoltajaäidistä, jonka odottamattoman romanssin kohteena on 24-vuotias Hayes Campbell (Nicholas Galitzine), August Moon -nimisen kuumaakin kuumemman poikabändin solisti. Ex-puolison tehdessä oharit viime hetkellä, Solène joutuu vahdiksi teini-ikäisen tyttärensä reissulle Coachella-festivaaleille, jossa hänen kohtaamisensa Hayesin kanssa sytyttää välittömästi kipinän. Heidän aloittaessaan tuulisen romanssinsa, Hayesin supertähti-status asettaa nopeasti väistämättömiä esteitä parisuhteelle, jolloin Solène huomaa elämän parrasvaloissa olevan muuta, kuin mihin hän oli valmistautunut.”

SARJAT

Clarkson’s Farm
Kausi 3
3. toukokuuta

”Clarksonin Farmin kolmannella tuotantokaudella Diddly Squat löytää edestään pelottavia haasteita. Sato on epäonnistunut ankaran ja kuuman sään vuoksi, inflaatio on nostanut tarvikkeiden hinnat pilviin, haaveet rakastetusta ravintolasta ovat romahtaneet ja nyt farmin myymälän edessä on sulkeminen. Jeremyn täytyy kiireisesti löytää uusia tapoja tulla toimeen, joten hän punoo suunnitelman, jolla tehdään voittoa sadoista hehtaareista viljelemätöntä maata – tiheän puuston ja pensaikon peittämä alue on puolet koko Diddly Squatin pinta-alasta. Tämä käynnistää vyöryn lailla lukuisia Clarksonin kehittelemiä juonia, jotka sisältävät kaikkea mahdollista vuohista sikoihin, sieniin, nokkosiin ja peuroihin.”

Maxton Hall – The World Between Us
Kausi 1
9. toukokuuta

”Mona Kastenin Save Me -bestselleriin perustuvassa sarjassa Ruby todistaa tietämättään järisyttävää salaisuutta Maxton Hallin yksityiskoulussa, jolloin ylimielinen miljonääriperijä James Beaufort on pakotettu ratkaisemaan tilanne nopeaälyisen stipendiaattiopiskelijan kanssa – hyvässä tai pahassa. Lopulta hän päättää vaientaa Rubyn, jolloin heidän kiihkeä keskustelunsa sytyttää yllättävän kipinän…”

Outer Range
Kausi 2
16. toukokuuta

”Outer Range keskittyy Royal Abbottiin (Josh Brolin), maidensa ja perheensä puolesta taistelevaan karjatilalliseen, joka löytää käsittämättömän ilmiön Wyomingin erämaan reunalta pimeän tyhjiön muodossa. Abbottin perhetilan länsilaitumella arvoituksellisen tyhjiön mysteeri syvenee edelleen kakkoskaudella, samalla kun Royal yhdessä vaimonsa Cecelian (Lili Taylor) kanssa kamppailee pitääkseen perheensä koossa lapsenlapsen yllättävän katoamisen jälkeen. Panokset ovat kovemmat kuin koskaan Abbottin perheelle, joka kohtaa uhkia useilla rintamilla. Outer Rangen toinen kausi työntää hahmot syvemmälle tyhjyyteen merkittävissä ja odottamattomissa olosuhteissa, jotka saattavat horjuttaa itse ajan perustaa.”

TULOSSA MYÖS

57 Seconds – 1. toukokuuta
The Last Voyage Of The Demeter – 1. toukokuuta
The Locksmith – 1. toukokuuta
The Marsh King’s Daughter – 12. toukokuuta
99 – 17. toukokuuta
Karusell – 20. toukokuuta
Die Hart 2: Die Harter – 30. toukokuuta