Uusimmat

SkyShowtimen tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat maaliskuussa 2024

01.03.2024 11:30 Muropaketin toimitus
Oppenheimer / Cillian Murphy

Kuva: © Universal Pictures.

Christopher Nolanin ohjaama Oppenheimer on selkeästi SkyShowtimen suurin vetonaula maaliskuussa, mutta muutakin tuoretta tulee tarjolle.

Alla SkyShowtimen maaliskuun tarjonta uutuuksien osalta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

Sexy Beast
Kausi 1
7. maaliskuuta

”James McArdlen (Mare of Easttown, Angels in America) esittämä Gal Dove ja Emun Elliottin (The Rig, The Gold) esittämä Don Logan ovat parhaat kaverukset ja pikkurikolliset, jotka nauttivat elämästä 90-luvun Itä-Lontoossa. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) esittää vetoavaa aikuisviihdetähti Deedee Harrisonia, jonka halu hallita omaa kohtaloaan ja rakkaussuhde Gal Doveen johtavat hänet vaaraan. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) on petollinen Teddy Bass, gangsterimaailman nouseva tähti, joka viettelee Galin ja Donin mukaan rikolliskuvioihinsa. Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) esittää Donin vallanhaluista SkyShowtime kokoaa yhteen parhaan viihteen maailman Cecilia-siskoa.”

Mary & George
Kausi 1
8. maaliskuuta

”Mary & George perustuu uskomattomaan tositarinaan Mary Villiersistä (Julianne Moore), joka valmensi kauniin ja karismaattisen George-poikansa (Nicholas Galitzine) viettelemään Englannin kuningas Jaakko I:n ja nousemaan tämän vaikutusvaltaiseksi rakastajaksi.
Häpeilemättömän juonittelun kautta kaksikko nousee vaatimattomista lähtökohdista rikkaimpien, nimekkäimpien ja vaikutusvaltaisimpien Englannin hovin koskaan näkemien pelureiden joukkoon. Ja kun Englantia uhkaavat sekä espanjalaiset valloittajat että sisäiset levottomuudet, panokset ovat korkeimmillaan. Mary & George on vaarallisen rohkea historiallinen psykodraama häpeämättömästä äidistä ja pojasta, jotka juonittelivat, viettelivät ja tappoivat tiensä Englannin hovin huipulle ja kuninkaan vuoteeseen.”

The Envoys (Los Enviados)
Kausi 2
15. maaliskuuta

”Toisella kaudella papit Pedro Salinas (Méndez) ja Simón Antequera (Silvestre) tutkivat arvoituksia ja murhia galicialaisessa luostarissa. Kun kolme sokeaa nunnaa todistaa oletettua ihmettä, taistelu valheiden ja uskon välillä kiihtyy. Tutkimusten edistyessä he menettävät traagisesti ja yllättäen isäntänsä Joaquinin. Papit päätyvät tutkimaan samanaikaisesti kahta tapausta ja saavat kohdata mystiikan lisäksi myös maanläheisemmän totuuden. Petosten ja uskon välisen taistelun kiihtyessä uusi kausi lupaa sähköisen yhdistelmän mysteerejä, murhia ja sykettä nostattavaa jännitystä.”

Veronika
Kausi 1
22. maaliskuuta

”Veronika Gren (Alexandra Rapaport) on poliisi ja kahden lapsen äiti, joka kamppailee mutkikkaan perhe-elämän ja salatun lääkeriippuvuuden kanssa. Kun hän näkee yllättäen kuolleen pojan seisomassa edessään, hän luulee tulleensa hulluksi. Veronika hyväksyy vastahakoisesti, ettei poika ole illuusio. Poika aikoo jäädä odottamaan oikeuden toteutumista, eikä hän ole yksin. Veronika tajuaa, että hänen on paljastettava totuus. Jäljet johtavat hänet pian odottamattomaan suuntaan. Mukana myös Tobias Santelmann (Exit, Congo) ja ohjaajana Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds).”

ELOKUVAT

Oppenheimer
21. maaliskuuta

”Ikonisista suurelokuvistaan tunnetun Christopher Nolanin (The Dark Knight -trilogia, Interstellar, Tenet ja Inception) ensimmäinen elämänkertadraama kertoo nerokkaan fyysikko J. Robert Oppenheimerin roolista atomipommin kehitystyössä ja hänen ristiriitaisesta päätöksestään vaarantaa maailma sen pelastamiseksi. Eeppisen tarinan pääosassa nähdään Cillian Murphy legendaarisena tiedemiehenä, ja mukana on useita muita nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Josh Hartnett, Florence Pugh, Josh Peck ja Oscar-voittaja Rami Malek.”

The Magic Flute
27. maaliskuuta

”Laulajan uraa tavoitteleva Tim on haaveillut koko ikänsä pääsystä poikien Mozart-sisäoppilaitokseen, mutta ensimmäiset päivät arvostetussa opinahjossa eivät mene suunnitelmien mukaan. Vihamielisen rehtorin, ensirakkauden rasitteiden ja oman lauluäänensä aitoutta koskevien epäilysten painama Tim ilahtuu löytäessään vanhasta koulurakennuksesta upean salaisuuden: portin rinnakkaistodellisuuteen, jossa kuvitelmilla ei ole rajoja.”

Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain
31. maaliskuuta

”Saturday Night Live -tähdet Martin Herlihy, John Higgins ja Ben Marshall, jotka tunnetaan paremmin sketsikomediaryhmänä Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain, toimivat käsikirjoittajina ja pääosan esittäjinä elokuvassa Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain. Judd Apatow’n tuottama ja John Goodmanin kertojanäänen säestämä komedia seuraa, kuinka lapsuuskaverit Ben, Martin ja John lähtevät seikkailulle erämaahan etsimään mittaamattoman arvokasta kadonnutta aarretta. Matka on kaikkea muuta kuin mutkaton, kun vastaan tulee karvattomia karhuja, uteleva metsänvartijakaksikko (Meg Stalter ja X Mayo) sekä tekopyhä kulttijohtaja (Bowen Yang). Komediaikoni Conan O’Brien esittää Benin isää.”